Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mara.calista@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Mara-Daniela Calista > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Mara-Daniela CALISTA
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara-Daniela Calista (Grup PNL)
Sistemul de Pensii – încotro?

Ca reprezentant al Partidului Național Liberal, puternic implicată în Comisia de Muncă, susțin cu tărie un sistem de pensii sustenabil, bine structurat din punct de vedere social și economic. Seniorii noștri merită toata distincția și respectul cuvenit, cu atât mai mult nu merită să fie folosiți ca masă de manevră electorală. De aceea, salut și susțin orice decizie pozitivă legată de acest subiect, atâta timp cât nu aruncăm în vâltoarea politică sistemul de pensii, trăinicia acestuia pe termen lung și ciuntirea piloanelor (de pensii) doar pentru a corecta anumite cifre pe hârtie.

24 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Calista (Grup PNL)
Ministrul Muncii umilește familiile din România

Constat, încă odată, că doamna ministru Lia Olguța Vasilescu trăiește într-o lume paralelă de unde își extrage ideile fără nicio legătură cu realitatea, altfel nu se explică ultimele declarații pe tema plafonării indemnizațiilor pentru creșterea copilului.

6 septembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Daniela Calista (Grup PNL)
Coaliția de Guvernare PSD-ALDE – front comun împotriva creșterii indemnizației pentru persoanele cu handicap și a alocației pentru copil

În cadrul ședinței Comisiei de muncă a Camerei Deputaților de joi, 31 august, au fost dezbătute mai multe proiecte de lege care prevedeau creșteri ale indemnizațiilor persoanelor cu handicap, precum și creșterea cuantumului alocației pentru copil.
31 august 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Daniela Calista (Grup PNL)
PSD: primii la promisiuni, ultimii la respectarea lor!

Nu mai este un secret faptul că actuala coaliție de guvernare una spune astăzi și alta face mâine. Așa se face că tema sensibilă a pensiilor speciale ale parlamentarilor reprezintă astăzi un subiect tabu pentru cei de la PSD-ALDE.

2 august 2017 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Deputații PNL Florin Roman și Mara Calista vor susține miercuri, 31 mai, o conferință de presă, începând cu ora 15.00, la sala grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților (etaj 2), pe tema Legii salarizării.

31 mai 2017
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara-Daniela Calista (Grup PNL)
Plafonarea indemnizației pentru creșterea copilului – dovada disprețului PSD față de viitorul României

Propunerea de plafonare a indemnizației pentru creșterea copilului, lansată public de ministrul Muncii și confirmată de vicepremierul României, doamna Sevil Shhaideh, nu numai că induce o stare de neîncredere în rândul părinților și a viitorilor părinți, dar arată cât de volatile sunt măsurile propuse de PSD în programul de guvernare unde mai toate frazele încep cu “vom susține…, vom sprijini…”.

10 mai 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Calista (Grup PNL)
PNL corectează modul în care se face indexarea indemnizațiilor veteranilor și văduvelor de război

Marți, 4 aprilie, în cadrul Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților, a fost adoptat un amendament deosebit de important, pe care l-am inițiat împreună cu deputatul PNL Dumitru Oprea, și care se dorește a fi o măsură reparatorie pentru veteranii de război, o categorie socială ignorată în ultimii ani.

4 aprilie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara-Daniela Calista (Grup PNL)
Ziua Mondială a Asistenței Sociale

Astăzi, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, ne îndreptăm cu toții atenția către asistenții sociali; acei oameni care prin aceasta nobilă profesie contribuie la dezvoltarea socială și economică a familiilor și comunităților în care lucrează.

21 martie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 19 ianuarie 2018, 13:35
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro