Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
aida.caruceru@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Aida-Cristina Căruceru > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Aida-Cristina CĂRUCERU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Aida Cristina Căruceru (Grup PSD)
Vizita la Berna a unei delegații a Grupului parlamentar de prietenie cu Elveția din Parlamentul României (26-29 noiembrie 2017)

În perioada 26-29 noiembrie a.c., o delegație a Grupului parlamentar de prietenie cu Elveția din Parlamentul României a efectuat o vizită la Berna. Din delegație au făcut parte domnul deputat Dragoș-Petruț Bârlădeanu, președintele grupului, și doamnele deputat Simona Bucura Oprescu și Aida-Cristina Căruceru, membre ale grupului.

4 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Aida Căruceru (Grup PSD)
În premieră națională, în Sectorul 5 al Capitalei, victimele violenței domestice primesc ajutor pentru chirie de la Primărie

Aida Căruceru, deputat PSD de București, a anunțat un proiect al administrației publice locale din Sectorul 5, care este unic în România în acest moment și care va avea un impact major în societate: acordarea de ajutor de urgență pentru plata chiriei pentru victimele violenței în familie.

5 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Aida Căruceru (Grup PSD)
Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaților susține folosirea tuturor mijloacelor de diplomație publică și parlamentară pentru a opri legea care va afecta dreptul la educație al copiilor români din Ucraina

Deputatul PSD de București Aida Căruceru a declarat că membrii Grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților se opun categoric oricăror încercări ale statului ucrainean de a restricționa prin lege dreptul la educație al copiilor români din Ucraina.

20 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Aida Căruceru (Grup PSD)
Egalitatea între bărbați și femei este o condiție pentru modernitate și pentru o democrație reală
Deputatul PSD de București Aida Căruceru, care este totodată și coordonatorul Ligii pentru Egalitate de Șanse a TSD, anunță începutul unei campanii pe care o va iniția Liga pe care o conduce. Campania se numește “Egalitatea, o șansă la o democrație reală și modernitate” și își propune să aducă pe agenda publică necesitatea promovării integrate și reale a principiului egalității de șanse și tratament egal între femei și bărbați în toate politicile și programele naționale, dar și în inițiativele legislative.
8 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Aida Căruceru (Grup PSD)
Guvernul României, partenerul Parlamentului în combaterea discriminării și violențelor împotriva femeilor

Deputatul PSD de București Aida Căruceru, care este totodată și coordonatul Ligii pentru Egalitate de Șanse a TSD a declarat, la finalul Conferinței naționale intitulată “Egalitatea, o șansă la o democrație reală și modernitate”, că Guvernul României va fi partenerul Parlamentului în ceea ce privește promovarea reală a egalității de șanse și a combaterii abuzului și hărțuirilor de diferite tipuri la care sunt supuse femeile.

8 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Aida Căruceru (Grup PSD)
Elevii olimpici vor putea primi, în sfârșit, premiile pe care le merită.
Deputatul PSD Aida Căruceru a anunțat, în plenul Camerei Deputaților, că parlamentarii social-democrați susțin inițiativa legislaivă care permite ca elevii care obțin rezultate bune la olimpiadele școlare să poată fi premiați de către consiliile județene.

Aida Căruceru a susținut că astfel se corectează o mare nedreptate, în condițiile în care primăriile orașelor sau comunelor sărace nu mai rămâneau cu fonduri suficiente și pentru premierea elevilor olimpici. [...]

11 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Aida Căruceru (Grup PSD)
Copiii din familii defavorizate au acum o șansă în plus să ajungă la grădiniță

Deputatul PSD Aida Căruceru a anunțat că, în urma votului de marți, 28 martie, din Camera Deputaților, copiii din familiile defavorizate au o șansă în plus să ajungă la grădiniță, după ce, cu susținerea Grupului PSD, deputații au votat în unanimite un proiect de ordonanță de urgență a Guvernului prin care s-a eliminat vârsta maximă până la care se poate acorda stimulentul educațional sub formă de tichete de grădiniță și s-a eliminat vârsta minimă de la care se poate beneficia de acest drept. Totodată, a fost reglementat și termenul limită până la care se pot solicita tichetele de grădiniță.

28 martie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 26 februarie 2018, 5:17
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro