Ana-Maria CĂTĂUȚĂ
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la președintele Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, doamna deputat Ana Maria Cătăuță (Grupul parlamentar al PSD)
“2022 ar putea fi anul în care cămașa cu altiță, de care suntem atât de mândri, să primească recunoașterea UNESCO”

Stemă, drapel, limbă, imn. Sunt elemente care, incontestabil, ne definesc ca popor. Dar un popor este definit și de tradiții, de obiceiuri, multe dintre ele păstrate din negura timpului, care au răzbit prin praful istoriei până în zilele noastre.

23 iunie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, doamna deputat Ana Maria Cătăuță (Grupul parlamentar al PSD)
”Ansamblul monumental Calea Eroilor, realizat de Constantin Brâncuși, trebuie să capete recunoașterea universală pe care o merită”

Dosarul “Ansamblul monumental de la Târgu Jiu - Calea Eroilor”, realizat de Constantin Brâncuși, a fost principalul subiect aflat pe agenda discuțiilor dintre Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO și Ministerul Afacerilor Externe, din 21 iunie 2022.

21 iunie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, doamna deputat Ana-Maria Cătăuță (Grupul parlamentar al PSD)

Proiectul de lege care prevede ca 24 iunie să devină ”Ziua iei” a trecut de plenul Camerei Deputaților și merge către promulgare, la președinte.

31 mai 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ana-Maria Cătăuță (Grupul parlamentar al PSD)
La 25 de ani de Parteneriat Strategic, Statele Unite rămân cel mai important partener de securitate al României

Cu ocazia împlinirii celor 25 de ani de Parteneriat Strategic între România și Statele Unite ale Americii, o delegație condusă de doamna deputat Ana-Maria Cătăuță, vicepreședinte al grupului Pro-America din Parlamentul României, a efectuat o vizită de lucru în SUA, în perioada 16-20 mai 2022.

23 mai 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ana-Maria Cătăuță (Grupul palamentar al PSD)

Fit for 55 trebuie să țină cont de principiile deja existente: stabilirea mixului energetic, neutralitatea tehnologică, evitarea creșterii sărăciei energetice și o tranziție justă și echitabilă din punct de vedere social

Ana Cătăuță, deputat PSD de Bacău și secretar al Comisiei pentru Afaceri Europene, a participat la întâlnirea virtuală informală a COSAC (Conferința organelor parlamentare specializate în chestiunile Uniunii ale parlamentelor Uniunii Europene) cu Comisarul European pentru Energie, Kadri Simson.

10 noiembrie 2021 detalii