Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ion-Marcel Ciolacu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Ion-Marcel CIOLACU, chestor al Camerei Deputaților
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea Codului Administrativ, domnul deputat Marcel Ciolacu (Grupul parlamentar al PSD)

Senatul a adoptat luni, 11 iunie 2018, cu 85 voturi ”pentru” proiectul de lege privind Codul Administrativ al României (L 132/2018).

11 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al PSD, domnul deputat Ion Marcel Ciolacu

Camera Deputaților a adoptat marți, 16 mai, în cadrul ședinței de vot final, proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.2/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum și modificarea și completarea unor acte normative.

17 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al PSD, domnul deputat Ion-Marcel Ciolacu

Camera Deputaților a adoptat marți, 11 aprilie, cu votul Grupului parlamentar al PSD, proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.72/2016 privind aprobarea Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 50 de unități de învățământ preuniversitar de stat. Prin noua lege, copiii din cele 50 de grădinițe și școli prevăzute în Ordonanța de Urgență vor beneficia, în mod gratuit, pe perioada anului școlar în curs, de un pachet alimentar sau o masă caldă, zilnic, în valoare de 7 lei.

11 aprilie 2017 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al PSD, domnul deputat Ion-Marcel Ciolacu
Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputaților va participa în perioada 6-7 aprilie la o reuniune internă organizată la Sinaia.

Alături de deputații social-democrați, la întâlnire vor fi prezenți și membri ai Guvernului României. Agenda de lucru va fi axată pe prioritățile legislative din această sesiune parlamentară ale Grupului PSD din Camera Deputaților, precum și pe diverse aspecte [...]

4 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al PSD, domnul deputat Ion Marcel Ciolacu

Camera Deputaților a dezbătut și a adoptat pe articole, luni, 27 martie a.c., Propunerea legislativă (inițiativă cetățenească) privind revizuirea Constituției României. Proiectul, inițiat ca urmare a celor 3 milioane de semnături date de cetățeni, își propune să înlăture orice echivoc pe care utilizarea termenului de “soți” în cuprinsul art. 48 alin. (1) din Constituția României ar putea să-l aducă în conturarea noțiunii de „familie” și dreptul fundamental al bărbatului și al femeii de a se căsători și a întemeia o familie.

28 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat, domnul deputat Ion-Marcel Ciolacu

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaților a votat pentru adoptarea unui proiect de lege care prevede garantarea de către stat, în procent de 50%, a creditelor acordate pentru achiziția de locuințe noi sau consolidate prin programul „Prima casă”. Locuințele care nu se încadrează în această categorie vor fi garantate de statul român în procent de 40%, potrivit actului normativ adoptat în cadrul ședinței de vot final care a avut loc marți, 21 martie 2017.

21 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al PSD, domnul deputat Ion-Marcel Ciolacu

Grupurile parlamentare ale PSD, ALDE și UDMR au făcut propuneri în Comisia pentru muncă și protecție socială astfel încât să beneficieze de majorarea indemnizației cu 30% aleșii locali, primari, viceprimari, președinți, precum și vicepreședinți ai consiliilor județene.

14 martie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 20 ianuarie 2019, 16:41
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro