Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Doru-Petrisor Coliu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Doru-Petrișor Coliu (Grup PMP)
Răspunsurile primite de deputatul PMP de Diaspora, Doru Petrișor Coliu, de la ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, și ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, la interpelările adresate

Deși articolul 201 al. (2) din Regulamentul Camerei Deputaților prevede că “Guvernul și fiecare dintre membrii săi sunt obligați să răspundă la interpelări în cel mult două săptămâni”, deputatul Doru Coliu a primit răspuns, la două dintre cele trei interpelări pe care le-a adresat celor doi miniștri, abia după o lună.

Niciuna dintre întrebările deputatului Doru Petrișor Coliu nu și-a găsit efectiv răspuns în documentele transmise atât de ministrul Afacerilor Externe, domnul Teodor Meleșcanu cât și de ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Daniela Dan.
Deputatul Doru Petrișor Coliu consideră că este inadmisibil ca cei doi miniștri să prezinte în răspunsurile transmise doar acțiunile întreprinse de autoritățile statului italian, fără a prezenta nici măcar o măsură luată de autoritățile române pentru a stopa traficul de forță de muncă și „caporalatul”.
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie jeudi, 30 juin 2022, 10:25
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro