Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
ionela.dobrica@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ionela Viorela Dobrică > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Ionela Viorela DOBRICĂ
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ionela Viorela Dobrică (Grupul parlamentar al PSD)
5% din posturile instituțiilor publice locale vor fi destinate tinerilor dezavantajați!

Proiectul de Lege privind integrarea în muncă, în cadrul instituțiilor publice de la nivel local, a tinerilor dezavantajați, a primit, miercuri, 27 iunie, votul Camerei Deputaților, for decizonal în cazul acestui act normativ. Proiectul prevede acordarea priorității la angajare a tinerilor dezavantajați, într-un procent de 5% pentru posturile existente și bugetate, specifice personalului contractual. Astfel, aceștia vor putea fi încadrați în instituțiile publice pe o perioadă determinată de 24 de luni, pentru acumularea de experiențe și competențe care vor putea fi ulterior valorificate în cadrul locurilor de muncă din sectorul privat.

28 iunie 2018 detalii
  COMUNCAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ionela Viorela Dobrică (Grupul parlamentar al PSD)

În cadrul ședinței comune de miercuri, 23 mai 2018, a Comisiei pentru muncă și protecție socială și a Comisiei pentru egalitate de șanse între femei și bărbați ale Camerei Deputaților a fost votat favorabil proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.202/2002 privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați.

23 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ionela Viorela Dobrică (Grup PSD)
Românii ar putea plăti amenzile la jumătate în termen de 15, zile în loc de 48 de ore!
Deputatul PSD Buzău, Ionela Dobrică, a depus marți, 24 aprilie, o inițiativă legislativă care prevede modificarea termenului legal până la care contravenientul poate achita amenda contravențională.

În prezent, cel care săvârșește o abatere contravențională și este sancționat cu amendă, poate achita jumătate din minimul amenzii prevăzute în actul normativ, în termen de 48 de ore. Prin noua propunere legislativă acest termen ar putea fi prelungit până la 15 zile. [...]

24 aprilie 2018 detalii
  COMUNCAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ionela Viorela Dobrică (Grup PSD)

Marți, 31 octombrie 2017, a avut loc, la Palatul Parlamentului, întâlnirea doamnei Mariya Gabriel, comisar european responsabil pentru economie digitală și societate digitală, cu membrii comisiilor de resort din Parlamentul României. Temele înscrise pe agenda întâlnirii au cuprins subiecte precum securitatea cibernetică, care va reprezenta o prioritate a președinției române a Consiliului UE, accesul la internet în zonele rurale sau hub-urile de inovare și dezvoltare a competențelor digitale.

31 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ionela Viorela Dobrică (Grup PSD)

Programul „Prima chirie” a demarat la începutul lunii iunie ca un instrument prin care statul dorește să vină în ajutorul șomerilor dacă aceștia își găsesc un loc de muncă aflat la mai mult de 50 de kilometri față de domiciliul actual.

16 august 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 21 noiembrie 2018, 5:54
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro