Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2007 > 03-12-2007

Ședința Camerei Deputaților din 3 decembrie 2007

 Fragmente relevante pentru următoarea interogare: 
Vorbitor: Liviu Almășan

Informare privind afilierea domnului Liviu Almășan la Grupul parlamentar al P.D.  

Domnul Liviu Almășan:

Mulțumesc, domnule președinte.

Aș dori să afirm faptul că, începând de astăzi, voi activa ca deputat independent în cadrul Grupului PD din Cameră.

Mulțumesc.

Primirea de răspunsuri la interpelările adresate primului ministru și a membrilor Guvernului de către:  

Domnul Ioan Oltean:

Mulțumesc, domnule deputat.

Țin să precizez că, în conformitate cu art. 175 din Regulamentul Camerei Deputaților, miniștrii interpelați sau secretarii de stat desemnați de aceștia au obligația să participe la ședința consacrată răspunsurilor interpelărilor. Spun aceasta pentru că nu avem niciun fel informație legată de reprezentantul Ministerului Internelor și Reformei Administrative, care ar fi trebuit să fie prezent astăzi, pentru a prezenta răspunsurile la solicitarea deputaților: Nicolae Păun, din partea minoriților naționale, și Ioan Țundrea, din partea Partidului Conservator. Dar, cum nici deputații nu sunt prezenți, vina se împarte pe din două și sperăm că la următoarea ședință vom avea prezența necesară.

Nemaiexistând alte puncte pe ordinea de zi, îngăduiți-mi să declar închisă ședința consacrată răspunsurilor la interpelări și să vă doresc tuturor o seară bună și pe mâine.

Iertați-mă, chiar în timp ce declaram ședința închisă, vă cer scuze eu, domnule secretar de stat, nu am observat, avem prezent pe domnul secretar de stat Marian Pătuleanu, din partea Ministerului Internelor și Reformei Administrative, nu avem în schimb prezenți cei doi deputați care au adresat interpelările domnului ministru, în consecință, o să vă rog, domnule ministru, să le lăsați în scris la secretariatul Camerei. Noi vă mulțumim frumos și vă dorim o seară bună în continuare.