Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2008 > 08-04-2008

Ședința Camerei Deputaților din 8 aprilie 2008

2. Informare privind distribuirea unor documente la casetele deputaților, potrivit prevederilor art.94 din Regulamentul Camerei Deputaților.

 

Ședința este condusă în continuare de domnul Valer Dorneanu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, asistat de doamna Daniela Popa și domnul Gelil Eserghep, secretari.

Domnul Valer Dorneanu:

Doamnelor și domnilor deputați,

dați-mi voie să declar deschisă partea a doua a ședinței de astăzi, destinată dezbaterilor proiectelor înscrise pe ordinea de zi. Să vă anunț întâi prezența. Din 329 de deputați și-au înregistrat prezența în sală sau la lucrări un număr de 212 deputați, sunt absenți 117, din care 19 participă la alte acțiuni parlamentare.

Înainte de a trece la dezbaterea proiectelor înscrise pe ordinea de zi, doresc ca, în conformitate cu prevederile art.94 din Regulamentul Camerei Deputaților, să vă informez că sunt distribuite pentru dumneavoastră, în căsuțele dumneavoastră poștale, următoarele documente: ordinea de zi pentru ziua de astăzi, marți, 8 aprilie, programul de lucru pentru perioada 7-12 aprilie, informare cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Camera Deputaților și care urmează să fie avizate de comisiile permanente, lista rapoartelor depuse în perioada 17 martie - 8 aprilie 2008 de către comisiile permanente sesizate în fond și sumarul privind conținutul fiecărui Monitor Oficial al României, partea I.

Vreau să vă liniștesc și să vă spun că va fi în curând prezidiul în compunere completă, să nu ridicați excepții. Domnul secretar a pornit spre noi și când va fi problema unei numărări de voturi, va fi prezent.