Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2008 > 08-10-2008

Ședința Camerei Deputaților din 8 octombrie 2008

4. Dezbaterea Proiectului de Lege privind unele măsuri speciale pentru reglementarea avansului rest de justificat, precum și pentru efectuarea recepției în fază unică a lucrărilor de construcții și a instalațiilor aferente acestora la obiectivul de investiții Palatul Parlamentului (rămas pentru votul final).
 
consultă fișa PL nr. 206/2008

 

Domnul Bogdan Olteanu:

  ................................................

Proiectul de Lege privind unele măsuri speciale pentru reglementarea avansului rest de justificat, precum și pentru efectuarea recepției în fază unică a lucrărilor de construcții și instalațiilor aferente la obiectivul de investiții Palatul Parlamentului.

Inițiatorul? Vă rog, domnule secretar de stat.

Domnul Kovacs Carol-Emil (secretar de stat, Departamentul pentru Relația cu Parlamentul):

Domnule președinte,

Doamnelor și domnilor deputați,

Prezentul proiect de lege are ca obiect de reglementare anumite măsuri speciale pentru reglementarea avansului rest de justificat precum și pentru efectuarea recepției în fază unică a lucrărilor de construcții și a instalațiilor aferente acestora la obiectivul de investiții Palatul Parlamentului.

Această reglementare este motivată de necesitatea regularizării diferenței din avansurile alocate de la bugetul de stat anterior anului 1990 pentru obiectivul de investiții Palatul Parlamentului, a realizării recepției acestuia în stadiul fizic existent, a predării-preluării și gestionării documentațiilor de execuție clasificate ca secret de stat de către Camera Deputaților și de constituire a Cărții tehnice a construcției.

Având în vedere aceste lucruri, Ministerul Economiei și Finanțelor, în numele Guvernului, vă propune spre adoptare prezentul proiect de lege.

Vă mulțumesc.

Domnul Bogdan Olteanu:

Mulțumesc.

Comisia?

Domnul Aurel Gubandru:

Domnule președinte,

Doamnelor și domnilor deputați,

Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților vă propune să votați raportul prezentat în conformitate cu propunerea făcută de către inițiator.

Vă mulțumesc.

Domnul Bogdan Olteanu:

Mulțumesc.

Intervenții la dezbateri generale? Nu sunt intervenții la dezbateri generale.

Trecem la dezbaterile pe articole. Lucrăm pe anexa cu amendamente admise. Nu există amendamente respinse.

De la pct. 1 la pct. 10? Obiecții, observații, comentarii? Nu sunt.

Adoptate.

De la pct. 11 la pct. 15?

Adoptate.

Am finalizat dezbaterea pe articole.

Proiectul rămâne la vot final.