Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2008 > 14-10-2008

Ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului din 14 octombrie 2008

50. Prezentarea și dezbaterea raportului de activitate al Agenției Naționale de presă Agerpres pe anul 2007 și a raportului comun al Comisiilor pentru cultură ale celor două Camere ale Parlamentului cu privire la raportul de activitate al Agenției Naționale de presă Agerpres pe anul 2007.

 

Doamna Norica Nicolai:

  ................................................

La pct.5 pe ordinea de zi este înscris Raportul de activitate al Agenției Naționale de Presă - Agerpres.

Domnule președinte Micula, aveți cuvântul. Sunteți un președinte solicitat.

Domnul Cătălin Micula:

Doamna președinte,

Domnule președinte,

Agerpres, începând din anul 2008, însă pe anul 2007 avem raportul de activitate al Agenției Naționale de Presă Rompres. A fost transformat numele din Rompres în Agerpres, în baza unei legi în anul 2008. Este ultimul raport de activitate al Agenției de Presă Rompres. A fost avizat, de asemenea, favorabil de către comisiile reunite de buget, finanțe, bănci ale Camerei Deputaților și Senatului.

De asemenea, după încheierea dezbaterilor, comisiile reunite de cultură, artă și mass-media din Senat și Camera Deputaților au hotărât să propună plenului Parlamentului aprobarea raportului de activitate al Agenției Naționale de Presă - Rompres, și a contului de execuție bugetară pe anul 2007, cu unanimitatea voturilor celor prezenți în sală.

Vă mulțumesc.

Doamna Norica Nicolai:

Mulțumesc și eu, domnule președinte.

Vă consult dacă doriți să interveniți pe marginea acestui raport. Constat că nu. Parlamentul ia act de prezentarea acestui raport de activitate.

Revenim la pct.1. Vine un coleg de la Comisia pentru apărare.