Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 13 martie 2020

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PNL)
Deputatul PNL Bacău, Elena Hărătău: „Românii trebuie să fie acum ca o familie: uniți, încrezători, puternici și solidari”

În aceste zile, creșterea numărului infecțiilor și îmbolnăvirilor cu coronavirus în România impun schimbarea radicală a vieții obișnuite a cetățenilor. Această epidemie total necunoscută pentru noi toți până acum presupune luarea unor măsuri speciale și deosebite pentru sănătatea și siguranța oamenilor. Combaterea coronavirusului înseamnă un efort deosebit, atât din partea autorităților, cât și a fiecărui român în parte.

13 martie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Camelia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)
Florin Cîțu - o dezamăgire pentru milioane de români
PNL nu renunță la ambițiile politice nici măcar în fața pandemiei virale...

Se pare că nici în zona politică veștile nu sunt bune pentru români, iar criza este adâncită exponențial de către Partidul Național Liberal, în momente grele în care competența, urgența implicării pe diferite domenii ar fi trebuit să fie mesajul principal al noului guvern propus.

13 martie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Daniel Popescu (Grupul parlamentar al USR)
În astfel de momente, este nevoie să ne păstrăm calmul, rațiunea și încrederea că respectarea strictă a regulilor de igienă și a măsurilor impuse de autorități poate duce la rezolvarea acestei crize epidemic

Deputatul Daniel Popescu sprijină recomandările autorităților privind conduita socială în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19) și face apel la cetățenii suceveni care revin sau doresc să revină în țară (în special din Italia, Franța, Spania sau Germania) să trateze cu maximă seriozitate și responsabilitate riscul infectării cu noul virus gripal și să se asigure că nu sunt purtători ai acestuia în colaborare cu autoritățile sanitare competente.

13 martie 2020 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Ședința Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului va avea loc vineri, 13 martie, începând cu ora 17.00 (la Camera Deputaților, sala „Barbu Catargiu”, nivel P1).

13 martie 2020
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 26 iunie 2022, 7:34
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro