Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 25 martie 2020

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Ion Mocioalcă ( Grupul PRO Europa).

Cu ocazia aniversării a 198 de ani de la înființare, am deosebita onoare de a adresa Poliției Române cele mai călduroase gânduri de bine și urări de sănătate. În aceste zile, mai mult decât oricând, mulțumim tuturor polițiștilor care sunt la datorie pentru activitatea profesionistă, responsabilă și promptă, o garanție esențială a faptului că națiunea noastră va depăși printr-un efort comun și unitar aceste momente dificile.
La mulți ani, Poliția Română!

25 martie 2020
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina-Ionela Iurișniți (Grupul parlamentar al USR)
Soluții urgente pentru digitalizarea sistemului de învățământ românesc

Doamna deputat Cristina Iurișniți (USR), membră a Comisiei de învățământ din Camera Deputaților, atrage atenția asupra unor măsuri urgente care se impun în contextul actual al crizei de sănătate publică pentru a pune în mișcare digitalizarea întregului sistemului de învățământ românesc, fără discriminări, în spiritul egalității de șanse.

25 martie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PNL)
Să mulțumim polițiștilor pentru munca titanică depusă în această perioadă

Ziua Poliției Române este sărbătorită la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creștină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii, preluat ulterior și pe actualul drapel al Poliției Române.

25 martie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dragoș Gabriel Zisopol (Grupul parlamentar al minorităților naționale)
Ziua Națională a Republicii Elene - 25 martie 1821

În data de 25 martie, Ziua Bunei Vestiri, sărbătorim 199 de ani de la începutul Revoluției Renașterii Naționale a Eladei.

25 martie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de a domnul deputat Dan-Răzvan Rădulescu (Grupul parlamentar al USR)

Având în vedere mesajele primite de la personalul medical din județul Prahova și situația din alte județe ale țării cu privire la lipsa stocurilor pentru materialele de protecție necesare în lupa cu pandemia de COVID-19, transmitem pe această cale scrisoarea deschisă a domnului deputat USR Dan Rădulescu către domnul prim-ministru Ludovic Orban:

[...]

25 martie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mircea Titus Dobre (Grupul parlamentar PRO Europa)
Cine face afaceri cu pandemia, în România?

Guvernul se împiedică în decizii, dar probabil nu are timp să conceapă un plan bun de acțiune, pentru că e mult mai solicitant planul pentru salvarea unor afaceri privilegiate.

25 martie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Nicolae Daniel Popescu (Grupul parlamentar al USR
Avem nevoie de măsuri urgente, ferme și eficiente împotriva răspândirii coronavirusului, altfel nordul Moldovei - în special județul Suceava - riscă să devină o adevărată Lombardie a României!

Deputatul USR, Daniel Popescu, a transmis prefectului județului Suceava solicitarea expresă de a dispune de urgență dezinfectarea spațiului public de pe întreg teritoriul județului Suceava printr-o acțiune coordonată cu cele 114 primării ale localităților din județ. Suceava a devenit cel mai mare focar de coronavirus din România - printre care se numără cel puțin 70 de cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava. Până azi, 25 martie 2020, jumătate din decesele din România din cauza coronavirusului sunt ale pacienților de la Spitalul Județean Suceava.

25 martie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Răzvan-Ilie Rotaru (Grupul parlamentar al PSD)
Câștigurile de la Loteria Română trebuie folosite pentru sprijinirea sistemului de sănătate, pentru dotări și echipamente medicale destinate combaterii COVID-19

Deputatul PSD Răzvan Rotaru face un apel public la Guvernul României să folosească fondurile de câștiguri ale Loteriei Române pentru a sprijini în cel mai scurt timp sistemul de sănătate din România pentru a face față combaterii pandemiei de COVID-19

25 martie 2020 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 26 iunie 2022, 16:45
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro