Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 3 iulie 2020

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Angelica Fădor (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul PNL va demara, în curând, programul de relansare economică, iar cu sprijinul românilor vom face din el un nou proiect de țară. PSD blochează relansarea printr-o politică învechită și reacționară

Programul de relansare economică prezentat de Guvernul PNL nu este furat de la nimeni, așa cum susține PSD în spațiul public. Realitatea este că el reprezintă suma tuturor planurilor de dezvoltare eșuate în cei 30 de ani de la Revoluție, iar dorința PNL este ca acest plan de 100 de miliarde de euro să fie temelia unui nou proiect de țară.

3 iulie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Este nevoie urgentă de un sistem eficient de monitorizare a traseului profesional al absolvenților

Deputatul PNL, Dumitru Oprea, a solicitat ministrului Educației și Cercetării informații privind dezvoltarea unui sistem de monitorizare a traseului profesional al absolvenților de învățământ superior din România.

3 iulie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mihaela Huncă (Grupul parlamentar PRO Europa)
O nouă categorie de români cade victimă Guvernului Orban: cetățenii aflați în situații vulnerabile! Premierul a atacat la Curtea Constituțională alocarea de măști gratuite pentru fiecare român aflat în acestă situație

Premierul Ludovic Orban a depus la CCR o sesizare de neconstituționalitate cu privire la legea prin care românii aflați în situații vulnerabile primesc în fiecare lună, gratuit, câte 30 de măști de protecție împotriva COVID-19.

3 iulie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina-Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
România nu poate deveni educată cu conducători analfabeți funcționali

Rectorul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, Daniel David, renumit psiholog, își exprimă public îngrijorarea din cauza faptului că avem în liceele românești 42% analfabeți funcționali. Această afirmație, dincolo de gravitatea situației în sine, ridică mai multe semne de întrebare societății noastre, inclusiv actualei clase politice.

3 iulie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Viorel Stan (Grupul parlamentar al PSD)
Promisiunile nu costă

Planul PNL de restartare a economiei românești descinde direct din opera nemuritorului Caragiale: este sublim, dar lipsește cu desăvârșire.

3 iulie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Iurișniți (Grupul parlamentar al USR)
Legea trebuie respectată pentru interesul cetățeanului
Birocrația și pasivitatea Guvernului îngreunează activitatea Parlamentului

Doamna deputat Cristina Iurișniți atrage atenția asupra nerespectării Regulamentului Camerei Deputaților de către membrii Guvernului! Conform Constituției, parlamentarii pot adresa întrebări și interpelări miniștrilor pentru a primi acele informații necesare procesului legislativ. Mai mult, Regulamentul Camerei Deputaților prevede un termen de 15 zile în care miniștrii au obligația de a răspunde întrebărilor transmise.

3 iulie 2020 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 29 iunie 2022, 1:14
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro