Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 1 decembrie 2020

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (Grupul parlamentar al PSD)
Angel Tîlvăr, după încheierea primei zile de dezbateri COSAC de la Berlin: ”Președinția germană a Consiliului UE a fost echilibrată și adaptată la contextul actual”.

Ieri, 30 noiembrie și astăzi, 1 decembrie 2020, au loc, în sistem de videoconferință, lucrările celei de-a 64-a reuniuni plenare a COSAC - Conferința organelor parlamentare specializate în chestiunile Uniunii ale parlamentelor Uniunii Europene - organizate de Președinția germană a Consiliului UE.

Pe agenda primei zile a reuniunii s-au aflat relațiile transatlantice, lecțiile învățate din actuala pandemie în ceea ce privește cooperarea în UE în domeniul sănătății, precum și evaluarea, prezentată de Angela Merkel, a mandatului președinției Germaniei. [...]

1 decembrie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Andi Gabriel Grosaru (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Sărbătorim astăzi, 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Este o zi cu semnificații profunde, o zi care reunește toate generațiile în jurul unor proiecte și idealuri comune.
Cu toții, fie că locuim în România sau în afara țării, suntem conectați de iubirea pe care o purtăm României și de dorința de a ne consolida democrația și drepturile sociale și politice precum și de eforturile depuse pentru a avea un viitor comun și democratic.

1 decembrie 2020 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 3 iulie 2022, 19:00
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro