Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 2 decembrie 2020

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Școala online este altfel de școală!

Trecerea la școala online, în contextul creșterii numărului zilnic de infectări cu coronavirus, a fost făcută în România doar ca o formă de salvare a educației. Fondul a fost și este, încă, ignorat.

Cursurile online nu sunt o noutate pentru învățământ. În sistemele de educație din Vest au fost implementate, în paralel cu școala clasică, de multe zeci de ani, platformele digitale. În România, interesul pentru un sistem hibrid, în care să fie și câteva ore online, mai ales în învățământul universitar, a fost minim. [...]

2 decembrie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ioan Balan (Grupul parlamentar al PNL)
Duminică românii vor vota pentru dezvoltarea României și pentru creșterea bunăstării reale. România trebuie să continue pe drumul dezvoltării pe care a început să meargă în anul 2020.

Deputatul PNL Ioan BALAN este convins că la alegerile parlamentare din 6 decembrie românii vor da un vot masiv în favoarea programului de dezvoltare liberal, vor susține un Parlament curat, format din oameni competenți, o reformă reală a instituțiilor și o creștere consistentă a nivelului de trai al populației:

2 decembrie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Nicolae Giugea (Grupul parlamentar al PNL)
PNL demonstrează că românii pot să construiască autostrăzi! Pe prima parte a drumului expres Craiova-Pitești se va circula anul următor.

Deputatul PNL de Dolj Nicolae Giugea anunță că loturile 1 și 2 ale drumului expres Craiova-Pitești se vor pune în circulație la finalul anului viitor, mai devreme decât este prevăzut în contractul de execuție:

2 decembrie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gabriel Marilen Pirtea (Grupul parlamentar al PNL)
Transformarea în profunzime a societății are nevoie de profesioniști

Știm cu toții că succesul unei societăți sau al unei țări depinde în mod esențial de oameni. Există, din acest punct de vedere, epoci luminoase și epoci în care lumina performanței sociale pare să se fi stins.

2 decembrie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grupul parlamentar al PMP)
Deputatul Constantin Codreanu a marcat Ziua Națională a României prin vizite de lucru în raioanele Ialoveni, Cimișlia și Leova

Marți, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a întreprins vizite de lucru în raioanele Ialoveni, Cimișlia și Leova din Republica Moldova.

2 decembrie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Camelia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)
1 DECEMBRIE – Simbolistica unui act patriotic, semnificații în ecuația lumii contemporane

Cartea de Aur a istoriei României a consemnat ca eveniment fundamental pentru devenirea noastră Marea Unire din anul 1918, dar și o serie de demersuri memorabile care au precedat această împlinire națională din data de 1 Decembrie.

Primul Parlament al României, ales imediat după evenimentele tragice de la revoluția din 1989, hotărăște după aproape jumatate de secol de comunism, ca cea mai semnificativă zi din istoria noastră contemporană – 1 Decembrie – să devină și să fie sărbătorită în fiecare an ca Ziua Națională a României și a românilor de pretutindeni. [...]

2 decembrie 2020 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 3 iulie 2022, 18:33
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro