Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 23 aprilie 2021

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Diana-Anda Buzoianu (Grupul parlamentar al USR PLUS)

De Ziua Pământului, deputații USR PLUS Diana Buzoianu și Oana Cambera au inițiat un manifest prin care atrag atenția asupra protejării pădurilor periurbane.

23 aprilie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Șoldan (Grupul parlamentar al PSD)
Guvernul Cîțu face România de râs: PNRR nu a fost acceptat de Comisia Europeană!

Coaliția revoluționară a "bunei guvernări" care "dezvoltă România" este un basm. În realitate, între partidele aflate la guvernare există o competiție înverșunată pe banii României și o lipsă de comunicare foarte evidentă.

23 aprilie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)
Condițiile de angajare ale muncitorilor vietnamezi

În contextul unui deficit din ce în ce mai accentuat de forță de muncă în România, țara noastră a încheiat în 2018 un memorandum cu Vietnamul cu privire la cooperarea în domeniul muncii și protecției sociale.

23 aprilie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Burciu (Grupul parlamentar al PNL)
Copii și adulți, cu toții avem nevoie să citim mai mult!

Ziua internațională a cărții și a drepturilor de autor, precum și Ziua internațională a bibliotecarului și a bibliotecilor publice, ambele celebrate astăzi, trebuie să aibă o conotație mult mai importantă pentru români.

23 aprilie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, domnul deputat Mihai Weber (Grupul parlamentar al PSD)
Mesajul domnului deputat Mihai Weber cu ocazia Zilei cărții și a drepturilor de autor, instituită la nivel mondial în urma unei inițiative UNESCO, precum și a Zilei bibliotecarului, sărbătorite, ambele, pe 23 aprilie

”La mulți ani” tuturor celor care au ales să transforme în meserie dragostea față de carte și de prietenii cărților. Lumea cărții are aceeași dinamică efervescentă cu epoca în care trăim și nu este deloc scutită de provocări. Astăzi discutăm mai mult ca niciodată despre digitalizare, despre nevoia de a apropia și altfel biblioteca de cititor, dar și despre responsabilitatea inerentă acestor noi perspective. Discutăm despre fonduri și insuficiența acestora, despre accesibilitate și deschidere.

23 aprilie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 22 mai 2022, 7:03
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro