Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 31 mai 2021

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mihail Albișteanu (Grupul parlamentar AUR)
31 mai - Ziua Rezervistului și Ziua Geniștilor Militari

Nu există națiune puternică fără o armată pregătită și bine dotată. Dacă dotarea armatei române nu a fost întotdeauna la cele mai înalte standarde, acest lucru a fost cel mai adesea suplinit de înaltul grad de profesionism al cadrelor sale militare.

31 mai 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Ștefan Mușoiu (Grupul parlamentar al PSD)
Președintele Ștefan Mușoiu, la Reuniunea COSAC: “Pilonul social european trebuie să fie motorul redresării Europei”

Deputatul Ștefan Mușoiu, președintele Comisiei pentru afaceri europene, a participat luni, 31 mai, la Reuniunea plenară a președinților Conferinței Organelor Specializate în Afaceri Comunitare și Europene (COSAC), eveniment organizat în sistem de videoconferință, în cadrul dimensiunii parlamentare a Președinției rotative a Consiliului UE, deținute de Portugalia.

31 mai 2021 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru industrii și servicii, domnul deputat Sándor Bende (Grupul parlamentar al UDMR)

Comisia pentru industrii și servicii organizează în data de 3 iunie 2021, începând cu ora 11.00, dezbaterea cu tema ”Turismul românesc – situația actuală, oportunități și perspective de dezvoltare”.

31 mai 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biro Rozalia-Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)
Reuniunea dintre Comisia pentru Politică Externă a Camerei Deputaților a Parlamentului României și Comisia pentru Politică Externă din Seimul Poloniei

Comisia pentru Politică Externă a Camerei Deputaților, al cărei președinte este doamna Biro Rozalia-Ibolya, a avut miercuri, 25 mai, la Palatul Parlamentului, o întrevedere, în format on-line, cu Comisia pentru Politică Externă a Seimului polonez, condusă de dl. Kuchciński.

31 mai 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 22 mai 2022, 7:58
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro