Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 4 iunie 2021

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Alexandru Popa (Grupul parlamentar al PNL)
PSD trebuie să înceteze șantajul la adresa brăilenilor! Bugetul alocat UAT-urilor trebuie să fie direcționat pe proiecte de investiții și nu în funcție de afinitățile politice!

În toți acești ani cât a condus Brăila, PSD a urmărit doar să subjuge mediul economic brăilean, pe de o parte, iar pe de altă parte să mențină comunitățile locale în mizerie, fără fondurile necesare proiectelor de investiții, totul doar pentru ca primarii să depindă de pixul șefului de la județ.

4 iunie 2021 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Ședința Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului va avea loc luni, 7 iunie, începând cu ora 13.00 (la Senat, sala ”Avram Iancu”, nivel P1).

4 iunie 2021
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, domnul deputat George - Cătălin Stângă (Grupul parlamentar al PNL)
„Provocările de mediu cauzate de schimbările climatice”

Comisia pentru mediu și echilibru ecologic a Camerei Deputaților organizează luni, 7 iunie, începând cu ora 12.00, dezbaterea cu tema „Provocările de mediu cauzate de schimbările climatice” (etaj 6, sala 6115). Evenimentul are ca scop identificarea de soluții legislative și măsuri ce pot fi transmise către Guvernul României și alte instituții abilitate pentru a fi implementate.

4 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biro Rozalia-Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)

Președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, doamna Biro Rozalia-Ibolya, a avut marți, 2 iunie, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu viceprim-ministrul pentru integrarea europeană și euroatlantică a Ucrainei, doamna Olha Stefanishyna.

4 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dan-Constantin Șlincu (Grupul parlamentar al PSD)
DN28B și DN29D din județul Botoșani lăsate în paragină în aproape 2 ani de guvernare PNL-USR

Deputatul social-democrat, Dan Șlincu, îi acuză pe liderii centrali și locali ai celor două mari partide care formează Coaliția Austerității Naționale, PNL și USR, de nepăsare și abandonare a botoșănenilor în ceea ce privește drumurile naționale care traversează județul și fac legătura cu restul țării.

4 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Valentin-Ilie Făgărășian (Grupul parlamentar al PNL)
"Parlamentar pentru o zi" – un program de succes pentru tinerii implicați în viața publică!

Mă bucur că am avut oportunitatea să lucrez cu o generație de tineri minunați, pasionați de activitatea parlamentară.

4 iunie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 22 mai 2022, 7:50
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro