Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 11 iunie 2021

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dan-Constantin Șlincu (Grupul parlamentar al PSD)
Donarea de sânge face diferența dintre viață și moarte! Fiecare dintre noi avem puterea și datoria să ne ajutăm semenii!

Pandemia de Covid-19 a redus și mai mult numărul donatorilor de sânge din județul Botoșani ce se prezintă la Centrul de Transfuzii Sanguine. Din dorința de a încuraja și alți donatori-noi sau cu experiență, deputatul social-democrat Dan Șlincu s-a prezentat în această dimineață la CTS Botoșani pentru donare.

11 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Marius Horia Țuțuianu (Grupul parlamentar al PSD)

Guvernul Cîțu pică examenul PNRR pentru a VI-a oară, la Bruxelles! Comisia Europeană a respins și această variantă și România se face din nou de râs, condusă fiind de un Guvern incompetent, incapabil să formuleze un plan coerent prin care să atragă banii europeni.

11 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana-Marciana Özmen (Grupul parlamentar al USR)
Declarație în cadrul Conferinței Internaționale RCEPB 2021 ediția XII
Temă RCEPB 2021: nZEB și Valul de Renovare a Clădirilor – Tehnologie, Afaceri și Politici

Planul de Redresare și Reziliență este o șansă pe care țara noastră o are pentru a implementa reforme, pentru a eficientiza cheltuirea banului public și, nu în ultimul rând, pentru a aduce investiții atât de necesare pentru dezvoltarea României.

11 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, domnul deputat Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR)
Inițiativa Grivița 53 – primul teatru independent construit de la zero – continuă în Parlamentul României

În săptămâna care tocmai a trecut, la Camera Deputaților a avut loc, timp de trei zile, o activitate de conștientizare și strângere de fonduri pentru proiectul Grivița 53 – primul teatru independent construit de la zero după 75 de ani – la inițiativa regizoarei Chris Simion-Mercurian.

11 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Marius Horia Țuțuianu (Grupul parlamentar al PSD)
Domnia și prostia lui Ghinea au nenorocit România!

Ministrul #ZeroFonduri ar face bine să-și asume faptul că a trimis la Bruxelles un PNRR foarte prost, făcut pe genunchi și netransparent în privința costurilor. Drept dovadă stau zecile de pagini de observații primite de la Comisia Europeană. Diversiunile penibile nu își au rostul aici.

11 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vasile Toma (Grupul parlamentar al PSD)
Cadrul Temporar pentru sprijinirea firmelor afectate de Covid a fost extins! Guvernul României nu acordă niciun ban firmelor și antreprenorilor români!

La data de 19 martie 2020, în plin lockdown, Comisia Europeană a adoptat „Cadrul temporar pentru măsuri de ajutor de stat de sprijinire a economiei în contextul actualei epidemii de COVID-19”. Scopul său a fost și rămâne acela de a permite statelor membre să utilizeze flexibilitatea totală prevăzută în normele privind ajutoarele de stat pentru a sprijini economia în contextul focarului de coronavirus.

11 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Alexandra Presură (Grupul parlamentar al PSD)

Trist, dar adevărat, Guvernul Cîțu, cu cinismul bine cunoscut față de cetățeni, anulează majorarea alocațiilor pentru copii prevăzută prin lege de la 1 iulie. Versiunea adoptată de Senat a proiectului de lege anulează două din cele mai 5 tranșe de majorare prevăzute tot de Orban și Cîțu în OUG 123/2020, încălcând astfel, cu nerușinare, promisiunile făcute înainte de alegeri că vor găsi resurse și vor dubla în final alocațiile, așa cum prevede legea adoptată prin votul PSD.

11 iunie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 22 mai 2022, 6:48
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro