Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 22 iunie 2021

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biro Rozalia Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)

Președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, doamna Biro Rozalia-Ibolya, a avut marți, 22 iunie, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu E.S. domnul Sufyan S. Qudah, ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei în România.

22 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Iulian-Alexandru Muraru (Grupul parlamentar al PNL)
Pentru prima dată în istoria sa, Parlamentul României va organiza, pe 30 iunie, o ședință solemnă a camerelor reunite pentru comemorarea victimelor Pogromului de la Iași, din iunie 1941

În urma demersurilor făcute în calitate de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, am primit decizia și acordul liderilor Camerei Deputaților și Senatului pentru organizarea unei ședințe solemne a Parlamentului României pentru comemorarea victimelor Pogromului de la Iași, din urmă cu 80 de ani. Este doar una componentele amplului program de activități comemorative care vor avea loc pe teritoriul României în perioada următoare.

22 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ștefan-Iulian Lőrincz (Grupul parlamentar al USR)

PSD și AUR au rămas și astăzi campioni în rostogolirea de fake news mai ceva ca televiziunile și website-urile lor de casă.

22 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind președinția APCEMN deținută de Parlamentul României
22 iunie 2021

Parlamentul României, prin președintele Camerei Deputaților, domnul Ludovic Orban, a preluat Președinția în exercițiu a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), de la Parlamentul Republicii Moldova, cu ocazia sesiunii plenare a Adunării generale a APCEMN. Lucrările s-au desfășurat astăzi, 22 iunie 2021, în sistem videoconferință.

22 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Șimon (Grupul parlamentar al PSD)
Alături de colegii mei de partid voi susține proiectul de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii

Anul 2020 este al 31-lea an în care se înregistrează un declin demografic, al 31-lea an în care numărul morților a fost mai mare decât numărul noilor născuți.

Natalitatea scade, România îmbătrânește și peste câteva decenii ne vom confrunta cu o serioasă problemă economică. Rapoartele statistice arată că până în 2050, populația României va fi de doar circa 15 milioane, din care o treime vor fi pensionari, dacă nu luăm urgent măsuri concrete! [...]

22 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vasilică Toma (Grupul parlamentar al PSD)
Nu renunțăm la Autostrada Unirii!

timp ce PNL și USR PLUS au decis fără niciun scrupul că infrastructura moldavă nu reprezintă nicidecum o prioritate și au lăsat Moldova complet izolată și fără nicio șansă la dezvoltarea economică de care are atât de mare nevoie, alături de reprezentanții societății civile din Iași, respectiv organizațiile care militează pentru dezvoltarea infrastructurii din Moldova, nu renunț din a transforma obiectivul de dezvoltare a infrastructurii moldave într-o realitate care să salveze Moldova.

22 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Șoldan (Grupul parlamentar al PSD)
Cîmpeanu a pus pe butuci viitorul unui număr record de 16.500 de elevi, pentru că n-a putut să-i țină în școală în pandemie

Este cifra-dezastru a zilei în care începe evaluarea națională: 16.500!
16.500 de elevi de clasa a VIII-a nici măcar nu s-au înscris la Evaluarea Națională, pentru că Guvernul, incapabil să le asigure dreptul la educație în condiții de pandemie, i-a lăsat în aer.

22 iunie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat George Șișcu (Grupul parlamentar al PNL)
Ultimul Summit NATO a fost un succes pentru România. Securitatea românilor este și mai bine asigurată

România a primit o nouă garanție de securitate la Summitul NATO de la Bruxelles, drumul nostru alături de partenerii nord-atlantici fiind unul sigur și solid.

22 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Diana-Anda Buzoianu (Grupul parlamentar al USR)
Legea privind protecția arborilor remarcabili a ajuns astăzi în Senat

Senatorul USR PLUS, Aurel Oprinoiu, și deputata USR PLUS, Diana-Anda Buzoianu, inițiatorii legii, au depus la Biroul Permanent al Senatului propunerea legislativă privind protecția arborilor remarcabili.

22 iunie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 25 mai 2022, 15:42
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro