Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 5 iulie 2021

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Educația are nevoie de măsuri concrete, nu de dezbateri fără finalitate. PSD propune 3 priorități majore pentru sistemul de învățământ

Pentru PSD, Educația a fost întotdeauna o prioritate și am arătat că importante sunt faptele, măsurile concrete luate în acest domeniu.

5 iulie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel-Valer Zetea (Grupul parlamentar al PSD)
Inițiativă legislativă de acordare a unor vouchere culturale pentru elevi

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș, a semnat inițiativa legislativă a parlamentarului Natalia Intotero (PSD), care prevede acordarea unor vouchere culturale pentru elevi, în sumă de 250 de lei. Aceste vouchere ar urma să fie acordate, anual, elevilor din clasele I – XII, începând cu anul școlar 2021 – 2022 și vor putea fi folosite doar în teatrele, muzeele, librăriile și instituțiile de cultură din România.

5 iulie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Șimon (Grupul parlamentar al PSD)
„Guvernul Cîțu îngroapă România. Datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB”

Guvernul liberal în frunte cu incompetentul șef Florin Cîțu vor rămâne în cărțile de istorie drept cei care au “reușit performanța notabilă” de a îngropa România în datorii.

5 iulie 2021 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru constituționalitate, domnul deputat Ringo Dămureanu (Grupul parlamentar AUR)

Comisia pentru constituționalitate în parteneriat cu Federația Transpublic a Sindicatelor din Transportul Public de Persoane, Asociația Profesională a Transportatorilor - (APT), Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului - IMAGINEA ROMÂNIEI - (A.I.R.), Asociația Națională a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim De Taxi – ANPOTRT, Consiliul Național al Societății Civile, Federația Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România și Fundația pentru Drepturile omului CELEST organizează dezbaterea cu tema “Instituția Avertizorului de Integritate în România și în UE”. Lucrările acestei Conferințe urmează să se desfășoare în ziua de marți, 6 iulie 2021, între orele 9.30 – 12.00. Dezbaterea va avea loc la sala Nicolae Bălcescu.

5 iulie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 20 mai 2022, 10:19
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro