Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 12 iulie 2021

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Iulian-Alexandru Muraru (Grupul parlamentar al PNL)
Alegerile din Republica Moldova au reprezentat o victorie covârșitoare a rațiunii, toleranței, respectului și demnității împotriva xenofobiei, urii și extremismului promovate de către AUR

”Victoria covârșitoare a Partidului Acțiune și Solidaritate și a Maiei Sandu la alegerile parlamentare deschide calea Republicii Moldova spre o apropiere mai profundă de Uniunea Europeană și pentru eliminarea structurilor oligarhice de corupție care au ținut țara în subdezvoltare în ultimii 30 ani.

12 iulie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Andi - Gabriel Grosaru (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

În perioada 28-30 iunie, am avut plăcerea să particip la lucrările Forumului Parlamentar de Securitate și Intelligence care s-a desfășurat la sediul Parlamentului Latino American și Caraibilor, unde am abordat mai multe teme de actualitate.

12 iulie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu parlamentele naționale

Participarea senatorului Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, și a deputatului Ben-Oni Ardelean, vicepreședintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, la o misiune oficială a Parlamentului României în Republica Federală Germania (6-9 iulie a.c.)

12 iulie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)
Un semnal pro-european

Duminică, 11 iulie, au avut loc în Republica Moldova alegeri parlamentare anticipate. Ca urmare a acestui scrutin, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), al președintelui în exercițiu Maia Sandu, a obținut o victorie categorică.

12 iulie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Diana-Anda Buzoianu (Grupul parlamentar al USR)
Delegație parlamentară USR PLUS în Estonia, campioana digitalizării: “Putem ajunge să implementăm și în România un plan pe termen mediu și lung cu obiective clare”

În perioada 5-10 iulie, o delegație de 13 parlamentari USR PLUS a participat în Estonia la mai multe întâlniri și vizite de lucru pentru a identifica cele mai bune practici internaționale și lecțiile din care România poate învăța pentru a digitaliza administrația publică, educația și serviciile publice.

Din delegația Parlamentului României au făcut parte deputații Viorel Băltărețu, Cristian Brian, Diana Buzoianu, Oana Cambera, Adrian Giurgiu, Andrei Miftode, Radu Molnar, Cristina Rizea, Lorant Sas, Daniel Toda și senatorii Cristian Bordei, Ștefan Pălărie și Raoul Trifan. [...]
12 iulie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 23 mai 2022, 12:36
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro