Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 16 iulie 2021

   DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Viorica Sandu (Grupul parlamentar al PSD)
Ziua si gafa, la Guvern!

Vorbeam despre cum Guvernul Cȋțu umilește profesorii din România, refuzând să le plătească banii de concediu, iar acum aflăm că statul vrea să bage mâna și ȋn buzunarele cadrelor medicale.

16 iulie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Andrei Daniel Gheorghe (Grupul parlamentar al PNL)
Cer public Guvernului României să susțină publicațiile românești care apără Limba și Cultura Română în Basarabia și Bucovina

E indiscutabil: obiectivul primordial al politicii externe românești a fost, este și trebuie să rămână readucerea Basarabiei la Țara-Mamă, între frontierele noastre firești. Acesta este cel mai important deziderat național și istoric al României pentru atingerea căruia nu trebuie precupețit niciun efort.

16 iulie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Lilian Scripnic (Grupul parlamentar AUR)
Scrisoare deschisă pentru intervenția președintelui României pe lângă autoritățile germane. Micuța Pia trebuie să revină în brațele și în grija mamei ei!

Domnul deputat Lilian Scripnic a transmis în cursul zilei de joi o scrisoare deschisă către Administrația Prezidențială. Deputatul AUR îi solicită președintelui României o intervenție rapidă pe lângă autoritățile germane pentru ca fetița româncă de numai șapte ani, luată abuziv în tutelă de către Serviciul German de Asistență Socială, să revină în brațele și în grija mamei ei.

16 iulie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 23 mai 2022, 21:02
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro