Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice Versiunea pentru printare

Programul Camerei Deputaților
Luni , 25 septembrie 2017
14.00 Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților. Ședința Comitetului liderilor grupurilor parlamentare.

15.00 - 16.00 Activitate în cadrul grupurilor parlamentare.

16.00 - 17.00 Ședința în plen a Camerei Deputaților
 • Dezbateri asupra problemelor înscrise pe ordinea de zi;

 • 17.00 - 18.00
 • Primirea de răspunsuri la interpelările adresate membrilor Guvernului.
 •   COMUNICAT DE PRESĂ
  primit de la doamna deputat Ana Birchall (Grup PSD)
  Ana Birchall: La baza deciziei CJUE referitoare la împrumuturile în franci elvețieni acordate în România a stat și mandatul aprobat de mine în calitate de ministru delegat pentru Afaceri Europene care sublinia în esență că toate contractele de credit în monede străine pot fi considerate abuzive dacă băncile nu și-au avertizat corespunzător clienții în privința riscului valutar

  Decizia CJUE în cauza Andriciuc vs. Banca Românească, referitoare la împrumuturile în franci elvețieni acordate în România, precizează că persoanele care contractează credite în monede străine trebuie informate în mod adecvat despre posibilele fluctuații ale cursului de schimb valutar, precum și despre impactul acestora asupra ratelor.

  22 septembrie 2017 detalii
    COMUNICAT DE PRESĂ
  primit de la domnul deputat Gigel Știrbu (Grup PNL)
  Solicit demisia de urgență a viceprim-ministrului Sevil Shhaideh

  Vineri, 22 septembrie, vicepremierul Guvernului României, doamna Sevil Shhaideh, a fost pusă sub acuzare de către procurorii DNA într-un dosar de corupție. PSD pune din nou România într-o situație jenantă pentru un stat membru UE, parte al NATO, aceea în care un demnitar de prim rang să fie acuzat de fapte penale.

  22 septembrie 2017 detalii
    COMUNICAT DE PRESĂ
  primit de la deputații Tudor-Rareș Pop (Grup USR), Carmen Mihălcescu (Grup PSD), Adriana Ana Săftoiu (Grup PNL), Attila Korodi (Grup UDMR) și Valeriu-Andrei Steriu (Grup PMP)
  Legea Bicicletei - o inițiativă parlamentară transpartinică în parteneriat cu societatea civilă

  Vineri, 22 septembrie, cu ocazia Zilei Europene Fără Mașini, anunțăm formarea unui grup de lucru transpartinic care să elaboreze "LEGEA BICICLETEI", o inițiativă parlamentară care își propune să încurajeze folosirea bicicletei în scop utilitar, recreativ, turistic și sportiv.

  22 septembrie 2017 detalii
    COMUNICAT DE PRESĂ
  primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP)
  Deputat Constantin Codreanu: ”Salut adoptarea Ordonanței de urgență a Guvernului care pune capăt dramei prin care au trecut zeci de mii de concetățeni ajunși fără voia sau vina lor «non-cetățeni» români”

  Urmare a multiplelor demersuri oficiale făcute de către deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, Guvernul României a adoptat joi, 21 septembrie, o ordonanță de urgență (OUG) pentru modificarea și completarea Legii cetățeniei române nr. 21/1991, care rezolvă problema zecilor de mii de tineri cetățeni români care au fost tratați abuziv drept ”non-cetățeni” de către reprezentanții unor autorități române.

  22 septembrie 2017 detalii
    COMUNICAT DE PRESĂ
  primit de la domnul deputat Glad Varga (Grup PNL)
  Stop tăierilor ilegale – un prim aviz favorabil pentru protejarea parcurilor naționale
  Consiliul Legislativ a avizat favorabil proiectul de Lege privind interzicerea exploatării masei lemnoase din parcurile naționale. Acesta se află în prezent în lucru la comisiile permanente ale Senatului, care trebuie să elaboreze rapoarte până la jumătatea lunii octombrie.

  „Sper ca, în urma analizei, membrii comisiilor să înțeleagă importanța măsurilor incluse în proiectul de lege, pentru că doar prin măsuri ferme, ca cele prevăzute de această propunere legislativă, vom putea avea rezultate concrete în ceea ce privește reducerea tăierilor ilegale”, a declarat Glad Varga, deputat PNL, inițiatorul proiectului de lege. [...]

  21 septembrie 2017 detalii
   

  Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 23 septembrie 2017, 22:54
  Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
  E-mail: webmaster@cdep.ro