Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice Versiunea pentru printare

Programul Camerei Deputaților
Luni , 21 mai 2018
12.00 Ședința Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea Codului Administrativ (sala Comisiei pentru administrație publică, corp B2, et.4, cam. 4113).

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Delegației Parlamentului României la APF, doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)

Conferința președinților de delegații parlamentare ale Adunării Parlamentare a Francofoniei din regiunea Europa se va desfășura în perioada 21 – 22 mai. Evenimentul va stabili activitățile de promovare a Francofoniei românești la nivel instituțional și în diverse domenii de activitate în România, principalele coordonate pentru pregătirea celei de-a XXXI-a Adunări Regionale Europa, și va monitoriza rezoluțiile adoptate la Sesiunea plenară a APF de anul trecut de la Luxemburg.

21 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Florin Roman (Grup PNL)
PNL vine în sprijinul medicilor de familie
În calitate de deputat PNL, am depus împreună cu deputatul Bogdan Huțucă o nouă inițiativă legislativă prin care ne propunem să contribuim la reducerea costurilor de funcționare ale cabinetelor de medicină de familie.
18 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Laura Mihaela Moagher (Grup PSD)
Este un atac mișelesc la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației
Plângerea penală depusă împotriva doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă este un gest incalificabil al unei persoane care nu a făcut altceva decât să continue atacurile la adresa Guvernului.

Ca femeie politician sunt profund îngrijorată că, în zilele noastre, persoane ostile dezvoltării țării și bunăstării poporului nostru, apelează cu nonșalanță la astfel de tertipuri. Este un atac mișelesc, de joasă speță al unui pseudolider de opoziție. Este un atac direct la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației. [...]

18 mai 2018 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ


Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea Codului Administrativ se va întruni luni, 21 mai, începând cu ora 12.00. Ședința va avea loc la sala Comisiei pentru administrație publică (corp B2, et.4, cam. 4113).

18 mai 2018
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită astazi de la domnul deputat Marilen Gabriel Pirtea (Grup PNL)
Marilen Pirtea, întrebare pentru Guvern: Când veți intra în incapacitate de plată a salariilor profesorilor?

În lunile martie și aprilie, cel puțin, s-au înregistrat deficiențe majore în plata salariilor profesorilor din preuniversitar, banii alocați nefiind suficienți, minusurile fiind acoperite punctual, susține Coordonatorul Comisiei de Educație, Cercetare, Tineret și Sport a PNL, deputatul Marilen Pirtea.

17 mai 2018 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 21 mai 2018, 10:25
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro