Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice Versiunea pentru printare

Programul Camerei Deputaților
Marți , 21 noiembrie 2017
8.30 - 10.00 Ședința în plen a Camerei Deputaților
 • Declarații politice;

 • 10.00 - 11.30
 • Dezbateri asupra problemelor înscrise pe ordinea de zi;

 • 11.30 - 12.00
 • Pauză;

 • 11.30 - 12.00 Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților. Ședința Comitetului liderilor grupurilor parlamentare.

  12.00
 • Vot final.

 • 15.00 - 18.00 Activitate în comisiile parlamentare. Avizarea unor proiecte de legi și propuneri legislative; documentare și soluționarea unor probleme repartizate comisiilor.

    COMUNICAT DE PRESĂ
  primit de la domnul deputat Marilen Gabriel Pirtea (Grup PNL)
  Absurditate: șase milioane de contracte de muncă, negociate până la 20 decembrie 2017. O nouă decizie nejustificată și inoperabilă a actualului guvern

  După decizia de transferare a obligațiilor de plată pentru contribuțiile sociale de la angajator la angajat, o nouă decizie guvernamentală completează seria măsurilor pripite și nejustificate ale actualei puteri. Sunt măsuri care, cu siguranță, vor avea urmări economice puternic negative, mai ales asupra milioanelor de angajați, cei ce vor avea de suportat o presiune de micșorare a venitului salarial net, generată artificial prin deciziile guvernului.

  20 noiembrie 2017 detalii
    DECLARAȚIE DE PRESĂ
  primită de la domnul deputat Remus Borza (neafiliat)
  BANCILE SA FINANTEZE ECONOMIA, NU STATUL!

  Toate companiile românești se plâng de lipsa de finanțare. După Revoluție, societățile românești au plecat la drum într-o aventură total necunoscuta, economia de piata, cu un mare handicap: lipsa capitalului. Mai mult decât atât, le lipsea și cultura antreprenorială sau de business. Din aceste motive, firmele românești nu au avut nicio șansă într-o lupta total inegală cu companiile străine. Și-au dat obștescul sfârșit, una câte una. Statul, în loc să susțină și să protejeze capitalul românesc, a susținut paradoxal și discriminatoriu tot capitalul străin. În ultimii 10 ani, peste 80% din ajutoarele de stat s-au dus către firmele străine.

  20 noiembrie 2017 detalii
    DECLARAȚIE DE PRESĂ
  primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grup PNL)
  PNL vrea echitate între angajații de la buget și cei din mediul privat!

  Partidul Național Liberal consideră că discrepanțele salariale între angajații din sectorul public și cei din mediul privat trebuie să dispară. În acest sens, la începutul lunii noiembrie, am depus două amendamente la proiectul de Lege privind aprobarea ordonanței de urgență a Guvernului nr. 46/2017 pentru modificarea și completarea ordonanței de urgență a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță.

  20 noiembrie 2017 detalii
    COMUNICAT DE PRESĂ
  primit de la domnul deputat Adrian Mihăiță Todoran (Grup PMP)
  Guvernul PSD sărăcește buzunarele românilor

  Politica fiscală aplicată de actualul Guvern nu dă roadele scontate. În timp ce se laudă cu o creștere economică de peste 8%, rivalizând cu marile puteri ale lumii, Executivul este incapabil să controleze prețurile din țară. Acestea au atins praguri greu de imaginat în urmă cu câteva luni, mai ales în zona produselor de bază. În tot acest timp, în loc să stimuleze mediul de afaceri pentru micii întreprinzători, prin înlesniri fiscale, Guvernul face exact pe dos. Sufocă întreprinderile cu cifre de afaceri reduse, obligându-le să se închidă sau să recurgă la eludarea legislației.

  20 noiembrie 2017 detalii
    ANUNȚ DE PRESĂ
  primit de la doamna deputat Ana Birchall (Grup PSD)
  Participarea deputatului Ana Birchall la reuniunea interparlamentară organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Eliminării Violenței Împotriva Femeilor

  Președintele Comisiei speciale pentru coordonarea activităților parlamentare necesare pregătirii Președinției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019, deputatul Ana Birchall va participa, în data de 21 noiembrie a.c., la reuniunea interparlamentară cu tema “Convenția de la Istanbul: combaterea violenței împotriva femeilor la nivel național și la nivelul Uniunii Europene”, organizată la Bruxelles cu ocazia Zilei Internaționale a Eliminării Violenței Împotriva Femeilor de Comisia pentru drepturile femeilor și egalitate de gen (FEMM) din Parlamentul European, în colaborare cu parlamentele naționale și Grupul de Experți privind acțiunea împotriva violenței împotriva femeilor și a violenței domestice (GREVIO).

  20 noiembrie 2017 detalii
   

  Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 21 noiembrie 2017, 4:26
  Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
  E-mail: webmaster@cdep.ro