Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare

primită de la domnul deputat Nicolae Giugea (Grupul parlamentar al PNL)
PNL demonstrează că românii pot să construiască autostrăzi! Pe prima parte a drumului expres Craiova-Pitești se va circula anul următor.

Deputatul PNL de Dolj Nicolae Giugea anunță că loturile 1 și 2 ale drumului expres Craiova-Pitești se vor pune în circulație la finalul anului viitor, mai devreme decât este prevăzut în contractul de execuție:

”Numai într-un an de când la conducerea României se află un guvern liberal, situația infrastructurii de transporturi s-a schimbat radical. Aproape că nu ne vine să credem atunci când auzim că centura Bacăului s-a construit mai devreme cu 1 an și 2 luni, că pe autostrada Sibiu-Pitești se lucrează în ritm alert sau că pe primele două secțiuni din drumul expres Craiova-Pitești se va circula în 2021, cu un an mai devreme decât se stabilise inițial. Cum adică să terminăm construcțiile mai devreme, când noi ne-am obișnuit ca nici după 30 de ani să nu se întâmple nimic?
Schimbarea direcției în care se îndreaptă România s-a produs odată cu schimbarea guvernării în noiembrie anul trecut. De la minciună, jaf și bătaie de joc la adresa cetățenilor cu care ne obișnuise PSD, România a trecut la normalitate, responsabilitate și dezvoltare reală a țării sub o conducere liberală. Aș vrea să nu uităm niciun moment disprețul de care dădeau dovadă Dragnea, Olguța și cârdul de miniștri incompetenți, care se filmau pe șantierele țării punând două borduri pe un teren viran, după care și utilajele și bordurile dispăreau. PSD ne-a băgat mâna până la cot în buzunare, cu majorări de accize și impozite, împrumutându-ne peste 100 de miliarde de lei, sub pretextul că vor construi autostrăzi, bani din care nu s-a construit 1 metru de infrastructură, nu s-au reabilitat nici școli și spitale și nici nu s-a ameliorat viața în mediul rural.
Realizările PNL din ultimul an îmi dau speranța că oamenii văd cu ochii lor diferența și, în 6 decembrie, vor alege pentru viitorul lor și al României un Parlament curățat de PSD, care să dea țării noastru un guvern competent, responsabil și onest.
Este crucial pentru România să aibă în următorii 4 ani un guvern de profesioniști, competenți, care să lucreze 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru dezvoltarea țării. Europa ne dă 80 de miliarde de euro, dar nu îi bagă și în traistă. De aceea, următorii 4 ani sunt ani de muncă și implementare de proiecte, ani în care să construim bunăstarea fiecărui român pe baze solide. O țară dezvoltată va avea suficiente resurse să-și respecte vârstnicii, majorându-le pensiile, să-și îngrijească copiii, asigurându-le alocații mai mari, să își plătească angajații la standarde europene. 4 ani de construcție și dezvoltare ne oferă posibilitatea să redistribuim bogăția în societate, în contrast total cu guvernele socialiste, care nu au făcut decât să pună biruri pe spatele românilor și să redistribuie sărăcia. ”
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 10 august 2022, 7:46
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro