Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare

primită de la domnul deputat Marian Mina (Grupul parlamentar al PSD)
Penal ai fost, penal ai rămas, Cîțule!

Incompetenților și nesimțiților de la PNL, de ce condamnați la frig, foame și sărăcie milioane de români, doar pentru că trăiesc într-o comunitate care nu este condusă de un liberal?

Gata, Cîțu și-a plătit funcția la Congres, alocând 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primarii lor! Penal ai fost, penal ai rămas, Cîțule!
Iar vă bateți joc și de zeci de mii de giurgiuveni, alocând din fondul de rezevă niște sume de nimic pentru administrațiile conduse de social-democrați, în timp ce v-ați îmbuibat propriii edili cu miliarde bune! Cu ce v-au greșit oamenii din Buturugeni, Găujani, Greaca, Isvoarele, Joița, Mârșa, Ogrezeni, Slobozia, Stănești, Stoenești, Ulmi, Valea Dragului, Vărăști? Domnilor parlamentari PNL de Giurgiu, domnule președinte al Consiliului Județean Giurgiu, nici vouă nu vă este rușine? Nici măcar un strop de jenă, nimic? Nu de alta, dar sunteți, totuși, giurgiuveni și o să fiți nevoiți să mai treceți pe acolo. Când o să vă întrebe oamenii de ce GUVERNUL VOSTRU i-a umilit, ce le veți spune?
Aveți o datorie față de TOȚI oamenii, nu doar față de cei care prezintă carnetul de partid! Cum o să mai aveți tupeul să mergeți în campanie în comunele menționate după ce, de 2 ani, n-ați făcut altceva decât să vă răzbunați pe bieții oameni? I-ați dus la sapă de lemn și veți băga în faliment unitățile administrativ-teritoriale respective.

Însă, noi nu vom lăsa lucrurile așa! PSD va face plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți cei implicați în decizia luată de Guvernul Cîțu. De asemenea, vom ataca și vom desființa Hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 17 mai 2022, 23:46
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro