Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2016 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 9 mai 2016 ora 14:00

Vorbitor: Munteanu Ioan

Domnul Ioan Munteanu:

Domnule președinte, mai calm. Acum vreau să vă spun că, dacă vorbim despre rigoare, urgența unui document nu contează că vine - cu atât mai mult dacă vine din afara Parlamentului, nu-i urgență. Este o părere.

Vorbim de respectarea procedurilor. Așa ați spus săptămâna trecută și este corect. Nu s-au respectat procedurile. Cred că și astăzi putem vorbi despre același lucru, având în vedere faptul că este elementar. Se știa de zece zile că recepția de la Cotroceni este la ora 15,00. Așadar, primul-ministru, de la cabinet putea să trimită această solicitare de modificare a orei și este corectă solicitarea, subliniez acest lucru, cu mult timp în urmă, putea să se încadreze în rigorile pe care noi le respectăm aici; așa ați spus dumneavoastră în Biroul permanent și sunt de acord.

Este adevărat că putem, cu acceptul tuturor liderilor, să introducem pe ordinea de zi această solicitare, dar această situație mă face să vă spun că nu o să fie unanimitate.

.............................
Domnul Ioan Munteanu:

Domnule președinte, repet, eu cred că argumentele mele au fost de bun simț. Era timp suficient să depună acest document.

.............................
Domnul Ioan Munteanu:

Nu era de ieri, de astăzi. Era de 10 zile...

.............................
Scrisoare din partea domnului Ciprian Bucur, ministru delegat pentru relația cu Parlamentul, referitoare la ședința Camerei Deputaților consacrată Orei prim-ministrului din data de 9.05.2016 Domnul Ioan Munteanu:

Domnule președinte, nu am spus altceva. Nu am spus noi, cei din Grupul PSD, că nu este corect ceea ce se întâmplă astăzi sau că avem ceva împotrivă. Noi am spus că, dacă e o regulă, să fie regulă pentru toată lumea și urgență nu poate fi pentru altcineva din afara Parlamentului. Aceasta a fost părerea mea.

Dacă e corect sau nu, rămâne de văzut.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 14 iulie 2024, 1:15
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro