Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2016 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 21 decembrie 2016 ora 16:00

Vorbitor: Barna Ilie Dan

Stabilirea membrilor Biroului permanent care vor participa la alegerea birourilor comisiilor permanente ale Camerei Deputaților Domnul Ilie Dan Barna:

Dacă îmi permiteți domnule președinte. Dan Barna sunt viceliderul Grupului USR.

Noi nu contestăm nici cele două comisii, avem două comisii suntem total de acord cu asta. Cifrele sunt exacte. Ceea ce solicităm noi, și asta credem că este obiectiv, este existența unor criterii de alegere a comisiilor. În oricare variantă și în aceea în care PSD ar alege pe primele unsprezece și PNL pe următoarele patru, noi ar fi trebuit să putem să alegem două din șase. Deci, dumneavoastră ne-ați oferit doar ultimele două rămase. Noi solicităm doar un criteriu obiectiv, de alocare pentru a crea forță din Parlament. Nu contestăm că sunt bune sau rele, adică discutăm pe criterii obiective. Chiar mergând pe pondere și acceptând algoritmul acesta cel mai nefavorabil, că primul plasat își alege primele comisii, toate unsprezece, în regulă, PNL, al doilea următoarele patru, ar trebui să tot mai fie două din șase și nu două din două cum ne-ați oferit.

Dar criteriul obiectiv nu contestăm noi. Numărul este de două, nu contestăm asta. Este totul foarte clar și tehnic.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 6 decembrie 2022, 19:25
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro