Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe sep. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 septembrie 2018 ora 17:14

12. Solicitare din partea domnului deputat Cristian Ghinea privind organizarea unui birou parlamentar în localitatea Slobozia, județul Ialomița
nu a fost aprobată consultă

Solicitare din partea domnului deputat Cristian Ghinea privind organizarea unui birou parlamentar în localitatea Slobozia, județul Ialomița Domnul Liviu Dragnea:

Solicitare din partea domnului deputat Cristian Ghinea privind organizarea unui birou parlamentar în localitatea Slobozia, județul Ialomița.

Aici dacă are cineva de făcut observații?

Nu știu, eu tot timpul am avut rezerve să se înființeze birouri parlamentare în alt județ decât în circumscripția unde a fost ales un deputat.

Aici votez împotrivă.

Domnul Ilie Dan Barna:

Pot să am o intervenție?

Domnul Liviu Dragnea:

Poftiți? Sigur.

Domnul Ilie Dan Barna:

Asta este într-adevăr valabil în cazul PSD și poate și al PNL, unde numărul de deputați și senatori e semnificativ și acoperă, la nivel național, țara.

În cazul unui partid la început de drum, unde suntem doar câțiva, e important să putem să ne desfășurăm activitatea și în alte județe, pentru a putea fi activi politic la nivel național în mod corespunzător, și nu e nimic altceva decât o manifestare a dorinței de activitate.

Domnul Iulian Bulai:

Domnule președinte, vă anunț că deja Biroul permanent a mai alocat asemenea . a mai răspuns pozitiv la asemenea solicitări și sunt parlamentari USR care mai au birouri parlamentare în afara circumscripției electorale.

Domnul Florin Iordache:

A mai și respins.

Domnul Iulian Bulai:

De asta nu am cunoștință.

Domnul Florin Iordache:

Am eu.

Domnul Liviu Dragnea:

Păi, supun la vot solicitarea domnului deputat Cristian Ghinea.

Cine este pentru?

Voturi împotrivă?

Abțineri?

Deci, cu zece împotrivă și un vot pentru, solicitarea a fost respinsă.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 6 decembrie 2022, 18:31
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro