Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe sep. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 septembrie 2018 ora 17:14

Vorbitor: Barna Ilie Dan

Solicitare din partea Grupului parlamentar PNL privind ”Ora prim-ministrului” Domnul Ilie Dan Barna:

Vă salut pe toți în noua mea calitate de lider de Grup al USR.

Dincolo de titlul pe care domnul Gerea a încercat să-l ducă într-o notă ilară, în realitate ceea ce s-a întâmplat pe 10 august a fost că până seara târziu au fost gazați și bătuți cetățeni ai României. Asta e o realitate factuală.

Noi, ca Parlament care ne dorim să fim responsabili, și chiar cred că avem această vocație, avem toată legitimitatea și eu o văd ca și pe obligație să-i solicităm Primului-ministru explicații, ca să nu spun socoteală, pentru cum a fost posibil să se întâmple așa ceva.

Evident că susținem această, această cerere. Și, e un fapt obligatoriu pentru noi ca să ne păstrăm o minimă credibilitate instituțională, să-l chemăm pe Primul-ministru să dea explicația pe care cu siguranță domnia sa o are asupra a ceea ce s-a întâmplat acolo.

Deci, aicia nu e o chestiune de opinie, este o chestiune de fapt, pe care istoric noi trebuie să-l lămurim în acest moment.

.............................
Solicitare din partea domnului deputat Cristian Ghinea privind organizarea unui birou parlamentar în localitatea Slobozia, județul Ialomița Domnul Ilie Dan Barna:

Pot să am o intervenție?

.............................
Domnul Ilie Dan Barna:

Asta este într-adevăr valabil în cazul PSD și poate și al PNL, unde numărul de deputați și senatori e semnificativ și acoperă, la nivel național, țara.

În cazul unui partid la început de drum, unde suntem doar câțiva, e important să putem să ne desfășurăm activitatea și în alte județe, pentru a putea fi activi politic la nivel național în mod corespunzător, și nu e nimic altceva decât o manifestare a dorinței de activitate.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 6 decembrie 2022, 18:30
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro