Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe sep. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 5 septembrie 2018 ora 12:48

Vorbitor: Barna Ilie Dan

Solicitare din partea Grupului parlamentar PNL privind ”Ora prim-ministrului” Domnul Ilie Dan Barna:

Nu am înțeles afirmația domnului Nicolicea, în ce sens dacă doamna Premier, ca reprezentant al Executivului, ar veni într-o comisie parlamentară, ar influența justiția? Adică e o declarație că așa funcționează sistemul acum în România? În care declarațiile Executivului în fața Parlamentului au efect, influențarea, influență asupra justiției? E . mi se pare cel puțin bizar, ca să nu spun extraordinar de grav.

.............................
Solicitare din partea Grupului parlamentar USR privind modificarea componenței Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare Solicitare din partea doamnei deputat Oana-Mioara Bîzgan-Gayral Domnul Ilie Dan Barna:

Asta voiam să spun: doamna Bîzgan, nemaifiind membră a Grupului USR, practic, rămâne . ponderile între participarea grupurilor în comisie sunt aceleași.

Discutăm doar de faptul că un neafiliat rămâne în comisia în care a fost, deci nu se afectează, de fapt, ponderile între noi în nici un fel.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 6 decembrie 2022, 19:24
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro