Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe oct. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 octombrie 2018 ora 13:00

7. Solicitare din partea domnului deputat Cristian Ghinea privind deschiderea unui birou parlamentar în Giurgiu, județul Giurgiu
amânată

Vorbitor: Bulai Iulian

Solicitare din partea domnului deputat Cristian Ghinea privind deschiderea unui birou parlamentar în Giurgiu, județul Giurgiu Domnul Iulian Bulai:

Intervin.

.............................
Domnul Iulian Bulai:

Punctele șase și șapte, privesc aceeași solicitare.

Este vorba despre doi colegi, din partea partidului meu, care solicită să deschidă cabinete parlamentare în două județe unde noi avem, noi nu avem parlamentari acolo. Și oamenii cer să ne întâlnim cu ei.

Vă solicit respectuos să dați curs acestei, acestor două solicitări.

V-am crezut, vă cred din inimă că o să ne, că o să dați curs solicitării pentru "Ora ministrului", și sper să.

.............................
Domnul Iulian Bulai:

Sper să dați curs și acestei solicitări.

.............................
Domnul Iulian Bulai:

Mulțumesc, domnule președinte.

Țin să menționez că parlamentarii sunt reprezentanții tuturor românilor și nu doar ai cetățenilor din circumscripția unde au fost aleși.

Mai departe, ce facem cu alegătorii noștri care au votat acolo partidul nostru și care sunt în număr considerabil dar totuși nu așa de mult încât să dea un parlamentar?

Un alt comentariu este că oricum cheltuielile pentru aceste cabinete se susțin din suma forfetară, care este fixă. Nu mai trebuie suplimentat cu nimic.

Iar un ultim comentariu este că eu am fost norocos. Anul trecut, Biroul permanent mi-a aprobat un asemenea cabinet în județul Suceava. Dar aș vrea ca acest criteriu de noroc sau ghinion să nu fie criteriul după care noi, în Biroul permanent, votăm aceste solicitări.

De aceea, vă rog respectuos să dați curs acestei solicitări din partea colegilor, care o fac cu bună credință, în scop parlamentar, pentru a se întâlni cu cetățenii.

Mulțumesc.

.............................
Domnul Iulian Bulai:

Domnule președinte, să înțeleg că trebuie să transmit colegilor să dezvolte motivele pentru care vor aceste cabinete în județele respective și atunci mai discutăm?

.............................
Domnul Iulian Bulai:

Domnul președinte, vă propun să supuneți la vot amânarea acestei discuții cu mențiunea că voi transmite colegilor să vină cu argumente în plus pentru aceste solicitări.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 31 ianuarie 2023, 18:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro