Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 15 aprilie 2019 ora 14:00

1. Scrisoare din partea domnului Klaus-Werner Iohannis, Președintele României, referitoare la consultarea Parlamentului cu privire la organizarea unui referendum național
se trimite Comisiilor juridice din cele două Camere pentru raport comun; termen: două zile consultă

Vorbitor: Manda Iulian Claudiu

Scrisoare din partea domnului Klaus-Werner Iohannis, Președintele României, referitoare la consultarea Parlamentului cu privire la organizarea unui referendum național Domnul Iulian-Claudiu Manda:

Punctul 1 pe ordinea de zi, scrisoarea domnului Klaus-Werner Iohannis, Președintele României, prin care consultă Parlamentul cu privire la organizarea unui referendum național referitor la interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție, interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare... și textul curge.

Vă propun să fiți de acord să transmitem spre a avea un raport de la comisiile juridice din Senat și Camera Deputaților. Termen - două zile.

De acord?

De acord.

Mulțumesc.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 3 decembrie 2022, 15:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro