Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2020 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 17 iunie 2020 ora 9:30

Vorbitor: Oprea Mario-Ovidiu

Scrisoarea domnului prim-ministru Ludovic Orban prin care transmite Hotărârea Guvernului nr. 476 din 16.06.2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 Domnul Mario Ovidiu Oprea:

Mario Ovidiu Oprea vă referiți la mine?

.............................
Domnul Mario Ovidiu Oprea:

Nu am solicitat.

.............................
Domnul Mario Ovidiu Oprea:

Mi s-a întrerupt legătura și probabil că de aici. Dar vreau să intervin, dacă tot îmi dați prilejul ăsta.

Domnule președinte, data trecută s-a reproșat Guvernului că a venit prea târziu cu solicitarea și că am avut trei zile de incertitudine și așa mai departe.

Acum, din cauza unui cuvânt care nu pică pe un anumit text de articol, vom avea probabil din nou vreo trei zile de incertitudine și din nou evenimente și evenimente de presă și declarații și așa mai departe.

Vă rugăm frumos, haideți să trecem peste chestiunea asta care pare doar o șicană, problemele sunt evidente, este clar de ce se solicită această prelungire și dumneavoastră ați contribuit cu tot felul de amendamente la solicitarea Guvernului, iar acum pică și amendamentele dumneavoastră pentru o perioadă de zile sau ore nu știu cât aveți în intenție, și rugămintea este să nu mai apelăm la șicane pentru că ...

.............................
Domnul Mario Ovidiu Oprea:

Vă schimbați poziția față de data trecută, domnule președinte.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 31 mai 2024, 2:15
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro