Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2023 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 26 aprilie 2023 ora 12:40

6. Modificarea calendarului pentru numirea președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații - ANCOM
se prelungește până la data de 8 mai 2023 termenul de depunere a candidaturilor pentru postul de președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații – ANCOM. Comisiile de specialitate reunite vor audia candidații și vor depune raportul comun astfel încât votul să fie exercitat în ședința comună a celor două Camere din data de 9 mai 2023, ora 13:00.

Modificarea calendarului pentru numirea președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații - ANCOM Domnul Sorin Mihai Cîmpeanu:

Iar ultimul punct este punctul 6 - modificarea calendarului pentru numirea președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații - ANCOM.

Și propunerea este de a fi de acord cu prelungirea perioadei de depunere a candidaturilor până la data de 8 mai 2023, precizând că anterior era data de 28 aprilie, iar domnul deputat Simonis a adus precizările, pe care le consider a fi logice și de bun simț, comisiile de specialitate urmând să audieze candidații și să depună raportul comun, astfel încât votul să fie exercitat în ședința comună a celor două Camere din data de 9 mai 2023, ora 13.00.

Deci ședința comună pe care o aveam programată pentru data de 3 mai 2023 nu va mai avea loc pentru acest punct numărul 6.

Dacă sunt abțineri sau voturi împotriva acestei propuneri.

Domnul Gabriel Andronache:

Domnule președinte, înțeleg că ședința va avea loc pe data de 9, practic.

Domnul Sorin Mihai Cîmpeanu:

Pe data de 9 mai 2023, ora 13.00, da.

Domnul Gabriel Andronache:

Mulțumesc mult.

Domnul Sorin Mihai Cîmpeanu:

Nu sunt abțineri, înțeleg. Nu sunt voturi împotrivă.

Adoptat în unanimitate și punctul numărul 6.

Nu-mi rămâne decât să vă mulțumesc și să declar închisă ședința Birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului.

Domnul Cătălin-Daniel Fenechiu:

Mulțumim și noi.

O zi bună tuturor!

Domnul Alfred-Robert Simonis:

Mulțumim frumos!

Doamna Cristina-Mariana Stocheci:

Mulțumim.

O zi bună!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 25 iulie 2024, 22:43