Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2014 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 19 mai 2014 ora 12:00

7. Notă privind repartizarea la comisiile de specialitate a:
la comisiile de specialitate.Termen 30 de zile consultă

Notă privind repartizarea la comisiile de specialitate a: Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

La punctul 7 din ordinea de zi avem nu mai puțin de zece rapoarte care trebuie repartizate la comisiile de specialitate.

Primul - raportul privind activitatea desfășurată de CSAT pe anul 2013 - comisiile permanente abilitate, potrivit legii, trebuie să facă raport comun și anume: Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, raport comun cu cea de la Camera Deputaților.

Raportul privind activitatea desfășurată de AGERPRES - raport comun Comisia pentru cultură și media de la Senat cu cea de la Camera Deputaților, iar pentru contul de execuție bugetară, aviz comun Comisia pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital de la Senat cu cea de la Camera Deputaților.

Raportul privind activitatea desfășurată de Societatea Română de Televiziune - Comisia pentru cultură și media de la Senat și cea similară de la Camera Deputaților. Comisia pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital de la Senat și Camera Deputaților, la fel, aviz comun.

Punctul 4 - Societatea Română de Radiodifuziune - similar cu punctul precedent.

Punctul 5 - raportul privind activitatea desfășurată de Consiliul Național al Audiovizualului, la fel ca la punctele precedente.

Raportul privind activitatea desfășurată de Institutul Român pentru Drepturile Omului, spre informare, Comisiei pentru drepturile omului, culte și minorități din Senat și comisia similară de la Camera Deputaților.

Punctul 7 -raportul privind activitatea desfășurată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării - raport comun Comisiile juridice ale celor două Camere ale Parlamentului.

Punctul 8 - raportul privind activitatea desfășurată în anul 2013 de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor - raport comun Comisia economică, industrii și servicii și Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări de la Senat cu comisiile similare de la Camera Deputaților.

Punctul 9 - raportul privind activitatea desfășurată în anul 2013 de Agenția Națională de Reglementare în Domeniul Energiei - raport comun Comisia economică, industrii și servicii și Comisia pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital de la Senat împreună cu cele de la Camera Deputaților.

Punctul 10 - raportul privind activitatea desfășurată în anul 2013 de Autoritatea Națională de Reglementare în Comunicații - raport comun Comisia economică, industrii și servicii de la Senat și Comisia pentru Tehnologia Informației de la Camera Deputaților.

Domnul Cristian-Sorin Dumitrescu:

Domnule președinte, să nu uităm că la Camera Deputaților, mi se pare că avem o comisie pentru energie acum, la penultimul punct. Comisia pentru energie, parcă așa. au înființat două comisii una pentru mediu și una pentru energie.

(Discuții în sală)

Și la Autoritatea Națională pentru Reglementare în Domeniul Energiei.

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Deci, la punctul 9 - raportul de activitate a Agenției Naționale de Reglementare, atunci ar trebui să adăugăm și Comisia pentru energie de la Senat.

Domnul Cristian-Sorin Dumitrescu:

Sigur și de la Camera Deputaților. S-au format și la Camera Deputaților.

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Cele două comisii de la Senat și de la Camera Deputaților.

Vă mulțumesc.

(Discuții în sală)

Altceva pe ordinea de zi?

(Discuții în sală)

Domnul Dumitru Pelican:

Termenele. Se solicită termenele, domnule președinte.

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Numai o clipă. Pentru depunerea rapoartelor la documentele pe care le-am menționat, fixăm un termen de 30 de zile.

(Discuții în sală)

Vă mulțumesc.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 29 mai 2024, 11:51
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro