Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe sep. 2014 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 22 septembrie 2014 ora 13:30

1. Propuneri cu privire la timpul maxim afectat pentru dezbaterea moțiunii de cenzură intitulată "Victor Ponta pune în pericol statul de drept! Opriți frauda alegerilor de către PSD!", inițiată de deputați și senatori aparținând grupurilor parlamentare PNL și grupurilor parlamentare PDL din Senat și Camera Deputaților
aprobate consultă

Propuneri cu privire la timpul maxim afectat pentru dezbaterea moțiunii de cenzură intitulată Victor Ponta pune în pericol statul de drept! Opriți frauda alegerilor de către PSD!, inițiată de deputați și senatori aparținând grupurilor parlamentare PNL și grupurilor parlamentare PDL din Senat și Camera Deputaților Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Primul punct și cel mai important, propuneri cu privire la timpul maxim afectat pentru dezbaterea moțiunii de cenzură. Este structura veche tradițională.

Dacă cineva depășește timpul, toleranță există, bună voință există. Membrii Biroului permanent, cine este pentru? Mulțumesc. Abțineri? O abținere. Voturi împotrivă? Nu sunt.

Cu o mare majoritate a fost aprobat punctul 1.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 14 iulie 2024, 17:29
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro