Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2015 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 7 aprilie 2015 ora 13:30

3. Solicitare din partea Grupurilor parlamentare PNL din Camera Deputaților și Senat referitoare la modificări în componența Comisiei permanente a Camerei deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor commune al Camerei Deputaților și Senatului
la plenul comun consultă

Solicitare din partea Grupurilor parlamentare PNL din Camera Deputaților și Senat referitoare la modificări în componența Comisiei permanente a Camerei deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor commune al Camerei Deputaților și Senatului Domnul Mario-Ovidiu Oprea:

Vrem să vă rugăm, din partea Grupurilor parlamentare ale PNL-ului, să adăugăm ceva pe ordinea de zi, bineînțeles, dacă dumneavoastră dispuneți.

E vorba de o solicitare. În cadrul Comisiei permanente a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, domnul senator Sebastian Grapă să-l înlocuiască pe domnul senator Ioan Ghișe. Atâta tot.

Mulțumim frumos.

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Da, dar asta trebuie s-o ducem în plen. Da.

Bine. Atunci, adăugăm această chestiune.

Se aprobă.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 februarie 2023, 4:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro