DECIZII DE CONVOCARE

În categoria Documente30 ianuarie 2023

DECIZIE privind convocarea Camerei Deputaților în sesiune ordinară

ANUNȚ DE PRESĂ
ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA FEBRUARIE - IUNIE 2023


În categoria Comunicat de presa 01 februarie 2023

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților va primi, în perioada 20 ianuarie - 20 februarie, documentele necesare acreditării jurnaliștilor pentru sesiunea parlamentară februarie - iunie 2023, în format exclusiv online.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 31 ianuarie 2023


primită de la doamna deputat Cristina Burciu (Grupul parlamentar al PNL)
Plata facturilor prin intermediul cardurilor pentru energie va începe în februarie

Cardurile pentru plata facturilor la energie vor fi operaționale începând cu februarie, în prezent fiind în plină derulare operațiunea de printare și împlicuire a acestora, la Fabrica de Timbre, sucursală specializată a Companiei Naționale Poșta Română.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 31 ianuarie 2023


primită de la domnul deputat Radu Marcel Tuhuț (Grupul parlamentar al PSD) Partidul Social Democrat a lucrat la noi soluții economice pentru cetățeni!

Modelul de taxare propus de PSD pentru marile companii reprezintă, practic, o extindere a taxei de solidaritate introdusă la nivel european în domeniul energiei.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 31 ianuarie 2023


primit de la președintele Comisiei pentru Afaceri Europene, domnul deputat Ștefan Mușoiu (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul Ștefan Mușoiu, în calitate de președinte al Comisiei pentru afaceri europene, reprezintă Camera Deputaților la Reuniunea președinților COSAC de la Stockholm

În perioada 29 – 30 ianuarie 2023, președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, domnul Ștefan Mușoiu, a participat la Reuniunea președinților comisiilor pentru afaceri europene din parlamentele naționale (COSAC) de la Stockholm, eveniment care deschide dimensiunea parlamentară a Președinției suedeze a Consiliului UE.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 30 ianuarie 2023


primit de la doamna deputat Maria Stoian (Grupul parlamentar al PNL)
Programul „Noua Casă”, o șansă considerabilă pentru tinerii care doresc să-și achiziționeze o locuință

Guvernul Nicolae Ciucă a aprobat plafonul pentru Programul „Noua casă” aferent anului 2023, cu o valoare de 1,5 miliarde de lei, ca parte componentă a plafoanelor pentru programele cu garanții de stat.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult