ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr.1 din 31 ianuarie 2018
pentru aprobarea unor măsuri de reorganizare în cadrul administrației publice centrale și pentru modificarea unor acte normative

Identificare act:
Numar/data: Ordonanță de Urgență nr.1 din 31 ianuarie 2018
Emitent: Guvern
Aprobata prin: L. nr.147/2018 Procesul legislativ la:
- Camera Deputatilor: P.L. nr. 12/2018
Cu functie: de modificare
În vigoare: Intră în vigoare la: 31.01.2018
Observatii:a) "Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene" se înlocuiește cu denumirea "Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice" în cazul prevederilor care reglementează activitatea legată de dezvoltare regională și administrație publică: b) "Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene" se înlocuiește cu denumirea "Ministerul Fondurilor Europene" în cazul prevederilor care reglementează activitatea legată de fonduri europene astfel cum este stabilit conform art. 1; c) "Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene" se înlocuiește cu denumirea "Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice" în cazul prevederilor care reglementează activitatea legată de fonduri europene astfel cum este stabilit conform art. 1; d) "Ministerul Muncii si Justiției Sociale" se înlocuiește cu denumirea "Ministerul Fondurilor Europene" în cazul activității desfășurate de Organismul intermediar preluat; e) "Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social" se înlocuiește cu denumirea "Ministerul Muncii și Justiției Sociale" pentru activitatea de dialog social; f) "Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social" se înlocuiește cu denumirea "Secretariatul General al Guvernului" pentru activitățile de la art. 2.
Publicare: M.Of. nr. 95/31 ian. 2018
Functie activa:
Modifică: L. nr.82/1993 privind constituirea Rezervației Biosferei "Delta Dunării"
- modifică art. 4 alin. (1), în tot cuprinsul legii, sintagma „Secretariatului General al Guvernului” se înlocuiește cu sintagma „Ministerul Mediului”
  O.G. nr.22/2007 privind organizarea și funcționarea Comisiei Naționale de Prognoză
- modifică art. 1 alin. (1), în tot cuprinsul ordonanței, sintagma „Ministerul Finanțelor Publice” se înlocuiește cu sintagma „Secretariatul General al Guvernului”, cu excepția art. 3 alin. (1) lit. c), unde se menține sintagma „Ministerul Finanțelor Publice”; abrogă art. 13 alin. (3)
  O.U.G. nr.25/2007 privind stabilirea unor măsuri pentru reorganizarea aparatului de lucru al Guvernului (abrogata prin O.U.G. nr.121/2021)
- modifică art. 3
  O.U.G. nr.40/2016 privind stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative
- modifică art. 6; abrogă art. 2
Functie pasiva:
Aprobată: L. nr.147/2018 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 1/2018 pentru aprobarea unor măsuri de reorganizare în cadrul administrației publice centrale și pentru modificarea unor acte normative


Joi, 18 aprilie 2024, 08:12

Declinare de raspundere: Informațiile publicate în aceasta rubrică, precum și textele actelor normative nu au caracter oficial.