ORDIN nr.32 din 21 ianuarie 2008
al președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de S.C. VITAL GAZ - S.A.

Identificare act:
Numar/data: Ordin nr.32 din 21 ianuarie 2008
Emitent: Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei
Cu functie: de abrogare
În vigoare: nu: abrogat
Publicare: M.Of. nr. 77/31 ian. 2008
Functie activa:
Abrogă: O. nr.1.358/2006 al președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercială VITAL GAZ - S.A
Functie pasiva:
Abrogat: O. nr.110/2008 al președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuție și aprobarea prețurilor pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale realizate de S.C. VITAL GAZ - S.A.


Joi, 20 iunie 2024, 02:04

Declinare de raspundere: Informațiile publicate în aceasta rubrică, precum și textele actelor normative nu au caracter oficial.