Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Structuri parlamentare 2020-prezent > Camera Deputaților > Comisii > Economică Versiunea pentru printare
2020-prezent

  ANUNȚ DE PRESĂ

Comisia pentru politică economică, reformă și privatizare, Comisia pentru industrii și servicii și Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională organizează marți, 29 martie, începând cu ora 14.00, la sala ”Drepturilor Omului”, împreună cu Blocul Național Sindical, o dezbatere privind sprijinirea industriei de apărare și a industriei aeronautice, în vederea creării unui cadru adecvat luării unor decizii pentru creșterea capacității de apărare a României și de consolidare economică și socială.

29 martie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare, domnul deputat Costel Neculai Dunava (Grupul parlamentar al PSD)

La solicitarea Ambasadei Republicii Populare Chineze la București, domnul deputat Costel Neculai Dunava, președintele Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare a Camerei Deputaților, a avut marți, 6 aprilie, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu E.S. doamna Jiang Yu, ambasadorul R.P. Chineze în România.

Convorbirile au debutat cu un mesaj de mulțumire al doamnei Ambasador Jiang Yu adresat domnului deputat, evidențiind, cu acest prilej, că această întâlnire este o dovadă a interesului reciproc față de intensificarea și diversificarea cooperării dintre cele două țări. [...]

7 aprilie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 6 decembrie 2022, 23:31
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro