Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Structuri parlamentare 2012-2016 > Parlamentul României > Comisii > Statut Versiunea pentru printare
2012-2016

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia permanentă a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului

În această zi de 9 octombrie națiunea română comemorează Ziua Holocaustului. Se aduce astfel de către România, deopotrivă autorități și societatea civilă, un pios omagiu victimelor acestui flagel pe care cu toții îl dorim îngropat definitiv în negura vremurilor și irepetabil pe viitor.

9 octombrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Petru Vlase (Grup PSD)

Domnul deputat Gabriel Vlase, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară NATO, președintele Comisiei permanente a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului, exprimă satisfacția pentru votarea în Camera Deputaților a propunerii legislative pe care a inițiat-o și promovat-o, pentru abrogarea unor prevederi din Legea nr. 329/2009 privind reorganizarea unor autorități și instituții publice, raționalizarea cheltuielilor publice și susținerea mediului de afaceri.

17 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gabriel Petru Vlase (Grup PSD)

Președintele Comisiei permanente a Camerei Deputaților și Senatului privind Statutul deputaților și al senatorilor, organizarea și funcționarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Statul Israel, domnul deputat Gabriel Petru Vlase, împreună cu președintele Camerei Deputaților, domnul Valeriu Zgonea, au avut miercuri, 26 februarie, o întâlnire cu președintele Comisiei pentru absorbția imigranților și diasporă din Parlamentul Statului Israel, domnul deputat Yoel Razvozov. La întrevedere a participat și Excelența Sa domnul Dan Ben – Eliezer, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Israel în România.

26 februarie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici, va avea miercuri, 26 februarie, începând cu ora 11.00, o întrevedere cu președintele Comisiei pentru absorbția imigranților și diasporă din Parlamentul Statului Israel, domnul Yoel Razvozov (sala de ședințe a Comisiei, corp B2, etaj 1, camera 3).

25 februarie 2014 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 17 iunie 2024, 0:57
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro