Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Structuri parlamentare 2020-prezent > Camera Deputaților > Comisii > Sport Versiunea pentru printare
2020-prezent

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tineret și sport, doamna deputat Oana Silvia Țoiu (Grupul parlamentar al USR)
Oana Țoiu, președinta Comisiei pentru Tineret din Camera Deputaților: Dublăm numărul de internshipuri pentru tineri în 2024, la nivel național

Pe 28 decembrie, Grupul parlamentar al USR a depus o inițiativă legislativă pentru dublarea numărului de internshipuri la nivel național, ca parte a pachetului de legi pentru muncă.

29 decembrie 2023 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tineret și sport

Comisia pentru tineret și sport a Camerei Deputaților organizează luni, 22 mai, masa rotundă - „DizABILITATE și sport: calea spre comunitate”, în intervalul 12.00 - 14.00 (sala "Mihai Viteazul", nivel P1).

22 mai 2023 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tineret și sport

Comisia pentru tineret și sport a Camerei Deputaților, organizează luni, 22 mai, Masa rotundă - „DizABILITATE și sport: calea spre comunitate”, în intervalul 12.00 - 14.00, în sala Mihai Viteazul (nivel P1).

22 mai 2023 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tineret și sport, doamna deputat Oana Silvia Țoiu (Grupul parlamentar al USR)
2 mai - Ziua Națională a Tineretului
Masa rotundă din Parlament ”Fetele pot fi ce vor ele să fie”

Astăzi, 2 mai, Comisia pentru tineret și sport a Camerei Deputaților a marcat Ziua Națională a Tineretului prin masa rotundă ”Fetele pot fi ce vor ele să fie”, găzduită de președinta Comisiei, deputata Oana Silvia Țoiu.

2 mai 2023 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tineret și sport, doamna deputat Oana Silvia Țoiu (Grupul parlamentar al USR)
Tichete de sportiv de 150 de RON/lună pentru a susține antrenamentele copiilor și juniorilor

Copiii care practică sport în România vor avea, din 1 ianuarie 2023, o susținere de 150 de ron/lună pentru echipament, transport la evenimente și nutriție adecvată.

Raportul de adoptare al proiectului de Lege PL-x nr. 468/2021 pentru completarea Legii educației fizice și sportului nr.69/2000, al Comisiei pentru tineret și sport, a primit astăzi, în Parlament, în Camera decizională, 237 de voturi pentru și 18 abțineri și legea merge la promulgare.

26 octombrie 2022 detalii
  INVITAȚIE DE PRESĂ
primită de la Comisia pentru tineret si sport
România, #BeActive!
Comisia pentru tineret și sport a Camerei Deputaților și Ministerul Sportului vă invită să vă alăturați Săptămânii Europene a Sportului

Miercuri, 31 august, ora 10.00, Comisia pentru tineret și sport a Camerei Deputaților și Ministerul Sportului vă invită la un briefing de presă dedicat prezentării Săptămânii Europene a Sportului în România, ediția 2022, și a activităților care vor fi derulate în cadrul evenimentului.

30 august 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tineret și sport, doamna deputat Oana-Silvia Țoiu (Grupul parlamentar al USR)
Deschidem Parlamentul pentru TINEri

Astăzi, de Ziua Internațională a Tineretului, lansăm programul „Parlamentul pentru TINEri”, în cadrul căruia o dată pe lună elevii de gimnaziu și de liceu vor deveni deputați pentru o zi, vor dezbate și vota propuneri de legi și amendamente proprii într-un exercițiu non-formal prin care simulăm, o dată pe lună, procesul legislativ la Comisia pentru Tineret și Sport.

12 august 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președinta Comisiei pentru tineret și sport, doamna deputat Oana Silvia Țoiu (Grupul parlamentar al USR)
Militarii care au participat la jocurile Invictus au fost premiați la Parlament de Comisia pentru tineret și sport și Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională

Sportul vindecă, nu are limite și înseamnă mai mult decât activități ce necesită exerciții fizice, iar eforturile și meritele pentru a servi țara cu onoare trebuie recunoscute și apreciate

4 mai 2022 detalii
  INVITAȚIE DE PRESĂ
primită de la președintele Comisiei pentru tineret și sport, doamna deputat Oana Silvia Țoiu (Grupul parlamentar al USR) și președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Pavel Popescu (Grupul parlamentar al PNL)

Vă invităm marți, 3 mai, ora 16.00, la ședința reunită a Comisiei pentru tineret și sport și a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale Camerei Deputaților, care are loc în sala “Mihai Viteazu”, nivel P1.

3 mai 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tineret și sport, domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS)
Descentralizarea infrastructurii sportive, un pas spre modernizare

Miercuri, 12 mai 2021, la inițiativa domnului deputat Tudor Rareș Pop, președintele Comisiei pentru tineret și sport a Camerei Deputaților, a avut loc, la Palatul Parlamentului, dezbaterea ”Descentralizarea infrastructurii sportive, un pas spre modernizare”.

Dezbaterea a fost organizată în cadrul lucrărilor comisiei și a avut scopul prezentării unei inițiative guvernamentale ce vizează transferarea de obiective de infrastructură sportivă și de tineret de la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) către autoritățile locale. Discuțiile au acoperit dimensiunea sportivă a acestui proiect. [...]

14 mai 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 3 martie 2024, 20:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro