Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Structuri parlamentare 2020-prezent > Camera Deputaților > Comisii > Sănătate Versiunea pentru printare
2020-prezent

  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru sănătate și familie

Reprezentanții Comisiilor parlamentare pentru sănătate din Camera Deputaților și Senat vor avea miercuri, 3 noiembrie, o întrevedere cu o delegație a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în care sunt prezentate și discutate recomandările OMS pentru ieșirea din criza provocată de COVID-19. Concluziile și rezultatele întâlnirii vor fi prezentate în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la ora 14.30, la sala “Spiru Haret” (nivel P).

3 noiembrie 2021 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la secretarul Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Patriciu Andrei Achimaș-Cadariu (Grupul parlamentar al PSD)

Pe parcursul lunii iunie, am dus o campanie de informare și conștientizare cu privire la situația copiilor din România atât în media, cât și pe pagina mea de Facebook.

1 iulie 2021 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru învățământ, doamna deputat Natalia Elena Intotero (Grupul parlamentar al PSD) și președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Nelu Tătaru (Grupul parlamentar al PNL)

Comisia pentru învățământ și Comisia pentru sănătate și familie ale Camerei Deputaților organizează dezbaterea cu tema „Importanța educației și a sănătății pentru familie”, în ziua de marți, 11 mai, în intervalul orar 10.00-12.00, în contextul Zilei Internaționale a Familiei (15 mai).

10 mai 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Patriciu-Andrei Achimaș-Cadariu (Grupul parlamentar al PSD)

Deputatul PSD Patriciu Achimaș-Cadariu, secretar al Comisiei pentru sănătate și familie, a participat joi, 8 aprilie 2021, la Palatul Parlamentului, la întâlnirea membrilor Comisiilor pentru Sănătate din Senat și Camera Deputaților cu directorul regional al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru Europa, domnul dr. Hans Henri P. Kluge.

“Cu această ocazie, am abordat tema pacienților oncologici de la noi din țară în contextul pandemiei pe care o străbatem. Domnul dr. Hans Henri P. Kluge a fost extrem de receptiv la problema ridicată și ne-a asigurat de întregul sprijin al domniei sale pentru elaborarea unui Plan Național de Control al Cancerului”, a transmis deputatul PSD Patriciu [...]

9 aprilie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Patriciu Achimaș-Cadariu (Grupul parlamentar al PSD)

Deputatul PSD Patriciu Achimaș-Cadariu a participat în 22 data de februarie 2021 la emisiunea Regiunea in obiectiv din 22 februarie 2021, difuzată de TVR Cluj.

26 februarie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 7 decembrie 2023, 15:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro