Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > APF > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei
Comunicat de presa din 14 iulie 2020
COMUNICAT DE PRESĂ ^
primit de la presedintele Delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Francofoniei (APF), domnul deputat Nicolae Banicioiu (Grupul parlamentar PRO Europa)

Astăzi, 14 iulie 2020, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Franceze, îmi face o deosebită plăcere, în calitate de Președinte al Delegatiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, să adresez toate gândurile bune cetățenilor francezi.

Ne aflăm într-un an atipic în care îmi păstrez speranța și convingerea de a continua și dezvolta excelentele relații de colaborare pe toate planurile!
Acțiunile de solidaritate sunt mai mult decât oricând esențiale în depășirea provocărilor cu care ne confruntăm. “Les plus nobles principes du monde ne valent que par l’action” declara cu înțelepciune Generalul Charles de Gaulle.
Ceremonia militară restrânsă din acest an de la Paris, ce aduce un omagiu cadrelor medicale, reprezintă un moment deosebit de emoționant. În calitate de medic, îmi exprim deosebita recunoștință pentru întreg sprijinul tuturor celor din domeniul medical pe întreaga perioadă a pandemiei!
VIVE LA FRANCE ! VIVE LA FRANCOPHONIE!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 5 februarie 2023, 15:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro