Delegation de la Chambre des Deputes à l'Assemblee interparlamentaire de l'Orthodoxie
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generala afaceri externe și protocol
Participarea la reuniunea Secretariatului internațional, a președinților de comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei - 16-19 martie 2023 Limassol (Cipru)

Domnul deputat Ionuț Vulpescu, președintele delegației Parlamentului României la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei (A.I.O.) și Raportor al Comisiei pentru regulament din cadrul aceleiași organizații, a participat, în perioada 16-19 martie, la Limassol, în Cipru, la reuniunea Secretariatului internațional, a președinților de comisii și a raportorilor.

21 martie 2023 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

Joi, 8 decembrie 2022, la Palatului Parlamentului, Camera Deputaților a găzduit lansarea ediției în limba română a volumului “Sfânta Sofia - Bisericile înțelepciunii lui Dumnezeu în lume".

9 decembrie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea Secretariatului Internațional, a președinților de comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (Corfu, Grecia, 9-12 decembrie 2021)

În perioada 9-12 decembrie 2021, a avut loc, în Corfu, Grecia, reuniunea Secretariatului Internațional, a președinților de comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (A.I.O.).

14 decembrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 28-a Adunare Generală a Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (A.I.O.)
(Creta, Grecia 22-26 iulie 2021)

Delegația Parlamentului României la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei a luat parte, în Creta, Grecia, în perioada 22-26 iulie 2021, la cea de-a 28-a Adunare Generală a A.I.O., cu tema „Viitorul lumii, viitorul Europei după pandemie".

La această acțiune, Camera Deputaților a fost reprezentată de domnii deputați Ioan Vulpescu, președinte al delegației Camerei Deputaților la A.I.O. și raportor al Comisiei pentru regulament din cadrul A.I.O., Ioan-Gabriel Avrămescu, Ilie-Alin Coleșa și Silviu Feodor, membri ai delegației Camerei Deputaților la A.I.O. [...]

28 iulie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Vulpescu (Grupul parlamentar al PSD)

Domnul deputat Ioan Vulpescu, președintele delegației Camerei Deputaților la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei (A.I.O) și raportor al Comisiei pentru regulament din cadrul A.I.O., participă, în perioada 14-15 iunie a.c., la Reuniunea Secretariatului Internațional, a Președinților de comisii și a Raportorilor A.I.O., ce se desfășoară la Belgrad, Republica Serbia, în format restrâns, cu participarea reprezentanților parlamentelor membre A.I.O. din 10 state.

15 iunie 2021 detalii