You are here: Home page > Legislature 2020-present > Parliament of Romania > Delegations > AIO > Press Releases Versiunea pentru printare

Delegation of the Chamber of Deputies to the European Interparliamentary Assembly of the Orthodox Religion
Press Releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generala afaceri externe și protocol
Participarea la reuniunea Secretariatului internațional, a președinților de comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei - 16-19 martie 2023 Limassol (Cipru)

Domnul deputat Ionuț Vulpescu, președintele delegației Parlamentului României la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei (A.I.O.) și Raportor al Comisiei pentru regulament din cadrul aceleiași organizații, a participat, în perioada 16-19 martie, la Limassol, în Cipru, la reuniunea Secretariatului internațional, a președinților de comisii și a raportorilor.

21 martie 2023 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

Joi, 8 decembrie 2022, la Palatului Parlamentului, Camera Deputaților a găzduit lansarea ediției în limba română a volumului “Sfânta Sofia - Bisericile înțelepciunii lui Dumnezeu în lume".

9 decembrie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea Secretariatului Internațional, a președinților de comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (Corfu, Grecia, 9-12 decembrie 2021)

În perioada 9-12 decembrie 2021, a avut loc, în Corfu, Grecia, reuniunea Secretariatului Internațional, a președinților de comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (A.I.O.).

14 decembrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 28-a Adunare Generală a Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (A.I.O.)
(Creta, Grecia 22-26 iulie 2021)

Delegația Parlamentului României la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei a luat parte, în Creta, Grecia, în perioada 22-26 iulie 2021, la cea de-a 28-a Adunare Generală a A.I.O., cu tema „Viitorul lumii, viitorul Europei după pandemie".

La această acțiune, Camera Deputaților a fost reprezentată de domnii deputați Ioan Vulpescu, președinte al delegației Camerei Deputaților la A.I.O. și raportor al Comisiei pentru regulament din cadrul A.I.O., Ioan-Gabriel Avrămescu, Ilie-Alin Coleșa și Silviu Feodor, membri ai delegației Camerei Deputaților la A.I.O. [...]

28 iulie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ioan Vulpescu (Grupul parlamentar al PSD)

Domnul deputat Ioan Vulpescu, președintele delegației Camerei Deputaților la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei (A.I.O) și raportor al Comisiei pentru regulament din cadrul A.I.O., participă, în perioada 14-15 iunie a.c., la Reuniunea Secretariatului Internațional, a Președinților de comisii și a Raportorilor A.I.O., ce se desfășoară la Belgrad, Republica Serbia, în format restrâns, cu participarea reprezentanților parlamentelor membre A.I.O. din 10 state.

15 iunie 2021 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania thursday, 25 july 2024, 11:51
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro