Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > APCEMN > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol
Privind participarea la lucrările Comisiilor și la Grupul de lucru pentru regulament ale APCEMN
Istanbul, Turcia, 31 octombrie 2023

În ziua de marți, 31 octombrie 2023, au avut loc, la Istanbul, în Turcia, trei reuniuni ale Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), în organizarea Secretariatului Internațional al APCEMN, respectiv: reuniunea Grupului de lucru pentru regulament, a Comisiei pentru probleme juridice și politice și a Comisiei pentru probleme tehnologice și de mediu.

31 octombrie 2023 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol
Privind participarea la cea de-a 61-a Adunare Generală a APCEMN -
4-5 mai 2023

Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) participă, în perioada 4-5 mai 2023, la cea de-a 61-a Adunare Generală a APCEMN, ce se desfășoară la Ankara, în organizarea Marii Adunări Naționale a Turciei.

5 mai 2023 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
privind participarea la reuniunile Comisiei permanente și ale Grupului de lucru pentru regulament ale APCEMN

Domnul deputat Daniel Constantin, președintele Delegației Parlamentului României la APCEMN, a participat, în ziua de 17 ianuarie 2023, la Istanbul, la reuniunile Comisiei permanente și ale Grupului de lucru pentru regulament ale Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

18 ianuarie 2023 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol
Privind participarea la reuniunea online a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN

Domnul deputat Florian-Claudiu Neaga, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat, în ziua de 13 octombrie, la reuniunea desfășurată în sistem videoconferință a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN.

13 octombrie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea la reuniunea online a Comisiei pentru probleme economice, comerciale și financiare a APCEMN
12 aprilie 2022

Domnul deputat George Șișcu, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat, în ziua de 12 aprilie 2022, la reuniunea Comisiei pentru probleme economice, comerciale și financiare a APCEMN, desfășurată în sistem videoconferință.

12 aprilie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol
Privind participarea membrilor delegației Parlamentului României la APCEMN la reuniunile online ale Comisiei pentru probleme juridice și politice și Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale ale APCEMN

Domnul deputat Lóránt-Zoltan Sas, Șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) și Vicepreședinte al APCEMN, a participat, în ziua de 6 aprilie 2022, la reuniunea Comisiei pentru afaceri juridice și politice a APCEMN, desfășurată în sistem videoconferință.

6 aprilie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol
Privind Adunarea generală a APCEMN
22 noiembrie 2021

Astăzi, 22 noiembrie, a avut loc, în format videoconferință, Adunarea generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), în organizarea Președinției în exercițiu a Parlamentului României, exercitată prin Camera Deputaților.

22 noiembrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
Privind reuniunea online a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN
12 octombrie 2021

Domnul deputat Florian-Claudiu NEAGA, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat, în ziua de 12 octombrie 2021, la reuniunea desfășurată în sistem videoconferință a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN.

15 octombrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea domnului deputat Lóránt-Zoltan Sas, Șeful Delegației Parlamentului României la APCEMN, la reuniunea online a Comisiei pentru probleme juridice și politice a APCEMN
4 octombrie 2021

Domnul deputat Lóránt-Zoltan Sas, Șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) și vicepreședinte al APCEMN, a participat, în ziua de 4 octombrie 2021, la reuniunea Comisiei pentru afaceri juridice și politice a APCEMN, desfășurată în sistem videoconferință.

4 octombrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind președinția APCEMN deținută de Parlamentul României
22 iunie 2021

Parlamentul României, prin președintele Camerei Deputaților, domnul Ludovic Orban, a preluat Președinția în exercițiu a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), de la Parlamentul Republicii Moldova, cu ocazia sesiunii plenare a Adunării generale a APCEMN. Lucrările s-au desfășurat astăzi, 22 iunie 2021, în sistem videoconferință.

22 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
privind preluarea Președinției APCEMN de către Parlamentul României - 22 iunie 2021

Parlamentul României, prin președintele Camerei Deputaților, domnul Ludovic Orban, va deține Președinția în exercițiu a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), în a doua jumătate a anului 2021.

17 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind reuniunea online a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN
7 aprilie 2021

Domnul deputat Florian-Claudiu NEAGA, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat, în ziua de 7 aprilie 2021, la reuniunea desfășurată în sistem videoconferință a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN.

La reuniune au participat delegațiile naționale din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Grecia, Republica Moldova, România, Federația Rusă, Serbia, Turcia și Ucraina. Ședința a fost prezidată de domnul Metin Gundogdu, membru al delegației Turciei la APCEMN și președintele Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN. [...]

8 aprilie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea domnului deputat Lóránt-Zoltan Sas, Șeful Delegației Parlamentului României la APCEMN, la reuniunea online a Comisiei pentru afaceri juridice și politice a APCEMN
7 aprilie 2021

Domnul deputat Lóránt-Zoltan Sas, Șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat, în ziua de 7 aprilie 2021, la reuniunea Comisiei pentru afaceri juridice și politice a APCEMN, desfășurată în sistem videoconferință.

7 aprilie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ Privind reuniunea online a Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice și de mediu a APCEMN

Domnul deputat George Șișcu, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat, miercuri, 17 martie, la reuniunea desfășurată în sistem de videoconferință a Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice și de mediu a APCEMN.

18 martie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea la reuniunea online a Grupului de lucru pentru Regulamentul Adunării și Regulamentul personalului Secretariatului Internațional al APCEMN
1 martie 2021

În ziua de 1 martie 2021 a avut loc, în sistem videoconferință, reuniunea online a Grupului de lucru pentru Regulamentul Adunării și Regulamentul funcționarilor din cadrul Secretariatului Internațional al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

4 martie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 20 iulie 2024, 19:51
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro