Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
discours
vote
Liens:
www.iondinita.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Ion Dinita > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Ion DINITA
Communiques de presse

  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Liviu-Bogdan Ciucă, Ion Diniță și Aurelian Ionescu (Grup PC) vor susține marți, 11 iunie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P).

11 iunie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Ion Diniță (Grup PC) va susține miercuri, 22 mai, începând cu ora 12.00, o conferință de presă cu tema "Programul național multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul IMM-urilor" (sala "Spiru Haret", nivel P).

21 mai 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Ovidiu Raețchi și Ion Diniță, împreună cu doamna Lia Ardelean (Grup parlamentar PC) vor susține miercuri, 24 aprilie, începând cu ora 12.30, o conferință de presă pe tema indemnizației bunicilor pentru creșterea copiilor (sala "Spiru Haret", nivel P).

24 aprilie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Liviu Bogdan Ciucă, Dinu Giurescu și Ion Diniță (Grup parlamentar al PC) vor susține miercuri, 27 martie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă pe mai multe teme: regionalizarea, revizuirea Constituției și încrederea în produsele românești (sala "Spiru Haret", nivel P).

26 martie 2013
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Ion Diniță (Grup PC)
Prea mulți soldați români morți în accidente aviatice!

Am solicitat în debutul lucrărilor plenului Camerei Deputaților din urmă cu o săptămână păstrarea unui moment de reculegere în memoria celor doi soldați decedați în accidentul aviatic din județul Bacău, din data de 7 martie a.c.. Cam atât, evident prea puțin în raport cu durerea familiilor nemângâiate ale celor doi, am mai putut să facem: câteva secunde de reculegere în memoria celor doi militari care și-au pierdut viata în accidentul aviatic, respectiv maistrul militar cls. a III-a Laurențiu Chiru și plutonierul Vasile Manolache. Maistrul militar cls. a III-a Laurențiu Chiru și plutonierul Vasile Manolache și-au pierdut viața în accidentul aviatic produs joi, 7 martie, în județul Bacău. Maistrul militar Laurențiu Chiru, în vârsta de 33 de ani, necăsătorit, avea funcția de mecanic de bord. Plutonierul Vasile Manolache, în vârsta de 37 de ani, căsătorit, un copil, avea funcția de sanitar militar. Ei au fost înmormântați cu onoruri militare în localitățile lor de domiciliu.

19 martie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Liviu-Bogdan Ciucă, Ovidiu Raețchi și Ion Diniță (Grup PC) vor susține miercuri, 13 martie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P).

13 martie 2013
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită astăzi de la domnul deputat Ion Diniță

Guvernul maghiar ar trebui să își ceară scuze publice României în scandalul steagurilor

Consider că Guvernul Republicii Ungare trebuie să își ceară scuze publice în regim de urgență în legătură cu declarațiile extremiste ale secretarului de stat în Ministerul ungar de Externe Nemeth Zsolt. Din păcate, statul maghiar și-a asumat poziția acestui personaj cu trecut bine definit anti-românesc, inclusiv prin luările de cuvânt ale ambasadorului Ungariei la București, fapt care mi se pare de netolerat.

12 februarie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Deputatul PC Ion Diniță așteaptă scuze publice din partea Guvernului maghiar

Deputatul Ion Diniță (Grupul parlamentar al PC) consideră că Guvernul Republicii Ungare trebuie să își ceară scuze publice, în regim de urgență, în legătură cu declarațiile extremiste ale secretarului de stat în Ministerul ungar de Externe, Nemeth Zsolt.

7 februarie 2013 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie vendredi, 12 juillet 2024, 23:36
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro